Yaz sebzelerinden patlıcanı eğer Gaziantep usulü yaparsak bu patlıcan kebabının tadını alan bir daha tatmadan duramaz. Yapımı çok zor olmayan...
Read moreDetailsIspanaklı Bonfile (4 Kişilik) Ispanaklı Bonfile İçin Malzemeler: Yarım kilo ıspanak 600 gram dana bonfile 1 yemek kaşığı tereyağı 1...
Read moreDetailsEtin hardalla birleştiği müthiş lezzetti sizler için hazırladık. İşte etin yüzyıllardan beri geri gelen lezzet serüveni... ETİN HARDALLA BİRLEŞTİĞİ MÜTHİŞ...
Read moreDetailsSac Tava Malzemeleri: 600 gram kuzu eti 4-5 adet sivribiber 3 adet orta boy domates Tuz, pul biber, kekik, karabiber...
Read moreDetailsBonfile Sarma Akdeniz Mutfağı Malzemeler: 200 gram dana bonfile (ince bir şekilde açılmış) Yarım kabak (kibrit inceliğinde doğranmış) Yarım havuç...
Read moreDetailsMalzemeler: 170 gram kuzu bonfile 1 adet patlıcan 1 adet domates 1 diş sarımsak 3 yaprak fesleğen Yarım kuru soğan...
Read moreDetailsDana Lokumları Üçlemesi Malzemeleri: 1 adet patlıcan 1 adet patates 1 çay bardağı un 1 adet yumurta Tuz 200 gram...
Read moreDetailsTop Kadınbudu Köfte Malzemeler: 500 gram köftelik kıyma 1 adet yumurta 1 adet orta boy soğan 2 diş sarımsak Yarım su...
Read moreDetailsÇöpşişte Izgara Bonfile Malzemeler: Yarım kilo bonfile 1 adet büyük kuru soğan 1 tatlı kaşığı köri 1 diş sarımsak 1 yemek...
Read moreDetailsYufkada Yahni Malzemeler • 2 adet hazır yufka • 500 gram kuşbaşı et • 1 küçük kase arpacık soğan • 1...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki