Kışlık reçel olan balkabağı Reçeli tarifi, havuç reçeli tarifi ve turşu tariflerini Gizem Erman Soysaldı ile yemek stilisti ve şef Müşerref Kartaler'de...
Read moreDetailsTaze Vişne Konservesi Malzemeler: (3 Kavanoz İçin (500’er ml’lik) 1 kilo taze vişne 3 litre su 3 su bardağı toz...
Read moreDetailsŞekersiz Karadut Reçeli (1 Kavanoz Reçel İçin) Şekersiz Karadut Reçeli İçin Malzemeler 2 su bardağı karadut 3 yemek kaşığı Hindistancevizi...
Read moreDetailsMürdüm Eriği Reçeli Mürdüm Eriği Reçeli için Malzemeler: 1 kilo mürdüm eriği 1 kilo toz şeker 1 adet limon suyu...
Read moreDetailsMandalina Reçeli Mandalina Reçeli için Malzemeler: 1 kilo mandalina 750 gram toz şeker 1 çay bardağı mandalina suyu 4 – 5 adet karanfil...
Read moreDetailsKaradut Reçeli Malzemeler: 500 gram taze karadut 500 gram toz şeker Yarım litre su Yarım limonun suyu Yarım çay kaşığı...
Read moreDetailsPatlıcan Reçeli Malzemeler: > 1 kilo parmak patlıcan > 7 su bardağı toz şeker > 3,5 su bardağı su >...
Read moreDetailsMandalina Reçeli Malzemeler: 1 kilo mandalina 1 kilo toz şeker 1 su bardağı mandalina suyu 4-5 adet karanfil 1...
Read moreDetailsCevizli Taze İncir Reçeli Malzemeler: > 1 kilo taze incir > 750 gram toz şeker > 200 gram ceviz...
Read moreDetailsElmalı Havuç Reçeli Malzemeler: > 500 gram havuç > 1 adet golden elma > 750 gram toz şeker > Bir...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki