Ana Sayfa » Tarifler » Pasta Tarifleri

Pasta Tarifleri

Çilekli ve Badem Krokanlı Pasta Tarifi

Çilekli ve Badem Krokanlı Pasta

Çilekli ve Badem Krokanlı Pasta (6 – 8 Kişilik) Çilekli ve Badem Krokanlı Pasta Hamuru İçin: 5 adet yumurta 250 gram toz şeker 250 gram elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Pastanın Arasındaki Krema İçin: 1 paket hazır vanilyalı krema 1,5 su bardağı süt 2 küçük paket krema (400 ml.) 2 paket badem krokan (irice kırılmış) Üzeri …

Devamını oku »

Hurmalı Pasta Tarifi

Hurmalı Pasta

Hurmalı Pasta (6 Kişilik) Hurmalı Pasta Malzemeler: Kek İçin: 3 çorba kaşığı tereyağı (60 gram) 2,5 çay bardağı un (125 gram) Bir tutam tuz 4 adet yumurta (oda ısısında bekletilmiş) 120 gram pudra şekeri 2 çorba kaşığı su Hurmalı Kreması İçin: 500 gram taze hurma püresi 1 kutu krema (200 ml.) 1 adet bütün hurma (zar şeklinde doğranmış) Üzeri İçin: …

Devamını oku »

Sonbahar Pastası

Büyük görsel için tıklayınız Sonbahar Pastası Malzemeler: Pandispanyası için: • 5 adet yumurta • 1 su bardağı toz şeker • 1,5 su bardağı un • 1 paket kabartma tozu • 1 paket vanilya • 1 çay kaşığı tarçın Kreması için: • 2 adet yumurta • Yarım litre süt • 3 çorba kaşığı un • 1 çay bardağı toz şeker • 160 …

Devamını oku »

Limonlu Kek Tarifi

Limonlu Kek Tarifi     Limonlu Kek  İçin Malzemeler: 185 gram margarin 200 gram pudra şekeri 3 adet yumurta 3 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 limonun rendelenmiş kabuğu 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Limonlu Kek Hazırlanışı: Oda sıcaklığında bekleterek yumuşattığınız margarinin içine pudra şekerini ilave edip krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları birer birer kırarak şeker-yağ …

Devamını oku »

Bezeli Cookies Pasta

Bezeli Cookies Pasta Tarifi Bezeli Cookies Pasta İçin Malzemeler: Cookies İçin: 150 gram margarin 100 gram tereyağı 1 tatlı kaşığı vanilya 4 su bardağı un 1 çay bardağı pudra şekeri 3 yemek kaşığı kakao Yarım çay bardağı sıvı yağ Üzeri Kreması İçin: Kremşanti Pastacı kreması Süslemek İçin: Beze Pastacı Kreması İçin: 500 ml. süt 75 gram toz şeker 5 adet yumurta sarısı 50 …

Devamını oku »

Çilekli Kase Pasta

Çilekli Kase Pasta Tarifi Çilekli Kase Pasta İçin Malzemeler: Frambuazlı Krema İçin: 600 ml. süt 125 gram şeker 40 gram un 15 gram nişasta 125 gram frambuazlı çikolata 200 gram labne peyniri Beyaz Çikolatalı Krema İçin: 600 gram kremşanti 600 gram beyaz çikolata 60 gram tereyağı 1 adet yumurtanın sarısı Yeterli miktarda çilek Üzeri İçin: Rende beyaz çikolata Çilekli Kase Pasta Hazırlanışı: Frambuazlı krema …

Devamını oku »

Minik Kalp Pasta

Minik Kalp Pasta Tarifi Minik Kalp Pasta İçin Malzemeler: Pandispanya İçin: 4 adet yumurta 1 su bardağı un 1/4 su bardağı nişasta 1 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı limon suyu 1 tutam tuz 1/2 su bardağı sıcak su Sıvı gıda boyası(kırmızı) Kreması İçin: 1,5 su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı toz …

Devamını oku »

Çikolatalı Orman Meyveli Pasta

Çikolatalı Orman Meyveli Pasta Tarifi Çikolatalı Orman Meyveli Pasta İçin Malzemeler: Pandispanya İçin: 136 gram un 162 gram şeker 30 gram mısır nişastası 4 adet yumurta Yarım çay bardağı kaynar su Kreması İçin: 500 gram süt 150 gram toz şeker 25 gram tereyağı 3 adet yumurtanın sarısı 50 gram mısır nişastası 10 gram vanilya 100 gram bitter kuvertür Ganaj İçin: 200 …

Devamını oku »

Çikolatalı ve Kuru Meyveli Pasta

Çikolatalı ve Kuru Meyveli Pasta Tarifi Çikolatalı ve Kuru Meyveli Pasta İçin Malzemeler: 125 gram tereyağı (Oda ısısında bekletilmiş) 1 su bardağı esmer şeker 50 gram bitter çikolata Yarım su bardağı su 50 gram iri çekilmiş ceviz içi 150 gram kuru üzüm 100 gram kuş üzümü 50 gram kurutulmuş meyve kabuğu (limon, portakal) 1 su bardağı un 1 çay kaşığı tarçın 1 paket …

Devamını oku »

Kabaklı Merengli Pasta

Kabaklı Merengli Pasta Tarifi Kabaklı Merengli Pasta İçin Malzemeler: 1 dilim kabak Yarım paket sade burçak bisküvi 3 adet yumurta beyazı 2 çorba kaşığı toz şeker Kabaklı Merengli Pasta Hazırlanışı: Kabakları dilimleyin ve folyolu tepsiye dizin. Üzerine bolca toz şeker serpin. Folyo ile kapatıp fırına pişmeye bırakın. Piştikten  sonra bir kaba alarak püre haline getirin. Burçakların bir kısmını iri parçalar halinde, kalan kısmı da tamamen toz haline getirdikten sonra …

Devamını oku »