Hazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (6 Kişilik) Malzemeler: İç malzeme: 1 kilo kabak 1 demet dereotu Tuz Karabiber...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (6-8 Kişilik) Malzemeler: 2 adet orta boy kabak 100 gram lor peyniri 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon: İnci BAK (8-10 Kişilik) Karadut Şerbeti Malzemeler: 1 kilo taze karadut 2,5 litre su 1,5...
Read moreDetailsFotoğraflar: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı: Ekrem ÇAĞATAY (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet enginar, temizlenmiş 1...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraflar: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 4-5 adet domates Yarım demet nane 3-4 dilim peksimet 1...
Read moreDetails(2 Kişilik) Yapım: İnci BAK/ Fotoğraf: Hande GÖKSAN Malzemeler: 4 adet kare milföy hamuru 5-6 dilim mozzarella peyniri (tercihen suda...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak / Fotoğraf: Hande Göksan (8 Dilim İçin) Malzemeler: 400 gram mascorpone peyniri 200 gram labne peyniri (tercihen...
Read moreDetailsYapım: Şef Doğa Çitçi (5 Kişilik) Malzemeler: *Gül suyu ve gül aroması *1 kilogram süt *50 gram pirinç *30 gram...
Read moreDetailsYapım: Şef Doğa Çitçi (5 Kişilik) Malzemeler: *1 kilogram kurabiye unu (Gaziantep’ te hazırını bulabilirsiniz) *500 gram sade yağ veya...
Read moreDetailsYapım: Eyüp Kemal Sevinç / EKS Mutfak Malzemeler: 10 gram maya 150gram un 50 gram su 50 gram antrikot pastırma...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki