Göceli tarhanası nasıl yapılır? Huriş'in kileri Benim ‘Göceli’ tarhanam… Göceli tarhanası nasıl yapılır? Göceli tarhanası, Eskişehir tarhanası, yani çekilmiş kırma...
Read moreDetailsKıymalı Akıtma Malzemeleri: 3 su bardağı un 3 su bardağı su 3 adet yumurta 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1...
Read moreDetailsMahluta Çorba (4 Kişilik) Mahluta Çorba İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek Yarım su bardağı pirinç 1 adet kuru soğan...
Read moreDetailsŞalgam Dolması (4 Kişilik) Şalgam Dolması İçin Malzemeler 2 adet orta boy beyaz şalgam 200 gram orta yağlı dana kıyma...
Read moreDetailsAbısta (4 Kişilik) Abısta İçin Malzemeler: 5 su bardağı su Abaza peyniri Mısır unu ( kontrollü olarak aldığı kadar )...
Read moreDetailsAgurdıdırşısı - (Ezme fasulye) (4 Kişilik) Agurdıdırşısı İçin Malzemeler: 500 gram barbunya fasulye 1 adet büyük boy kuru soğan 2...
Read moreDetailsHaluj (4 Kişilik) Haluj İçin Malzemeler: 3 su bardağı un Tuz Su 300 - 400 gram Abaza peyniri Birkaç tutam...
Read moreDetailsKıymalı Patlıcan Söğürme Kıymalı Patlıcan Söğürme İçin Malzemeler 3 adet bostan patlıcanı 300 gram dana kıyma 1 adet kuru soğan...
Read moreDetailsÇalkama (4 – 6 Kişilik) Çalkama İçin Malzemeler 1,5 demet ıspanak 1,5 demet ısırgan otu 5-6 adet taze soğanın yeşil...
Read moreDetailsMaş Çorbası - Gaziantep Yöresi Tarifi Maş Çorbası - Gaziantep Yöresi İçin Malzemeler: 2 su bardağı maş fasulyesi 4 yemek kaşığı...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki