Patates Püreli Kuzu Tandır (6 Kişilik) Malzemeler: 1 adet kuzu kol 50 gram tereyağı 5 adet arpacık soğan 2...
Read moreDetailsBeğendili Kuzu İncik (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet kuzu incik 2 çay kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı tarçın...
Read moreDetailsUn Helvası (6 Kişilik) Un Helvası Malzemeler: 2 su bardağı un 100 gram margarin 1 tatlı kaşığı tarçın Şerbeti İçin:...
Read moreDetailsŞölen Tadında Yemekler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün şeflerinden Serkan Yaman bize hem geleneksel, hem yapımı ve malzemesini bulması kolay et...
Read moreDetailsEtli Yaprak Sarması (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram dolmalık kıyma 250 gram asma yaprağı 2 adet domates 2 adet kuru...
Read moreDetailsBabaannem’in Yemekleri... Bayram demek benim için aile demek. Ailemden ayrı tatil yaparak geçirdiğim bayramlarda içimi bir burukluk kaplıyor. Çocukları ziyaretlerine...
Read moreDetailsLimonun en serin hali: Konsantre Limonata Yaz aylarının en serinletici içeceklerinden limonatanın konsantre halini her daim buzluğunuzda muhafaza edebilirsiniz. İlk...
Read moreDetailsBulgurlu Sarma ‘’Kuyrukyağı ve yağlı kıymayla yapılırdı bulgurlu sarma. Zırh kıymasıyla veya bulma imkanınız yoksa bir defa çekilmiş kıymayla hazırlayın....
Read moreDetailsCevizli Yassı Kadayıf ‘’Annemin anlattığına göre, anneannem gençken mangal ateşine oturttuğu bakır tepsiye önce tereyağını koyarmış. Yağ eridikçe kadayıfı tepsiye...
Read moreDetailsKızartma Sulusu ve Pilavı ‘’Memlekette çocukluğuma ait çok fazla anım yoktur benim. Mesela köklü mahalle arkadaşlıkları, hep aynı sokaklarda çaldığım...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki