Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Çeşidiye
Çeşidiye

Çeşidiye

Çeşidiye
5 (100%) 1 Oy

Çeşidiye

(4 Kişilik)

Malzemeler:

500 gram kuzu kuşbaşı

200 gram arpacık soğan

50 gram kuyruk yağı

100 gram badem

1 adet yeşil elma

1 yemek kaşığı un

1 adet kabuk tarçın

Hazırlanışı

Kuyruk yağını eritin. İçerisine kuzu etlerini ilave edip kavurun. Arpacık soğanı ekleyip, pişirmeye devam edin (Kapağını kapatın ki etler yumuşak kalacak bir şekilde pişmeye devam etsin). Unu da  katıp bir kaç dakika kavurduktan sonra yeteri kadar su dökün. Pişmeye yakın tavadaki etlere tarçını, elmayı ve bademleri atın.

OKU ➤  Sote Sebze ve Domates Salsalı Izgara Levrek Fileto

Tavsiye

Bal kabağı Cevizli Muhammara

Bal kabağı Cevizli Muhammara

Puan ver Bal kabağı Cevizli Muhammara (4 Kişilik) Malzemeler: 1 dilim bal kabağı 2 diş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz