Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya

Puan ver

Zeytinyağlı Barbunya

(4 Kişilik)

Malzemeler:

750 gram taze barbunya (ayıklanmış)

1 çay bardağı zeytinyağı

2 adet domates (kabuksuz küçük küp doğranmış)

1 adet büyük tatlı soğan  (küp doğranmış)

1 diş sarımsak

1 adet orta boy havuç  (küçük küp doğranmış)

1 adet bütün çarliston

1 tatlı kaşığı toz şeker

3 su bardağı su

Deniz tuzu

Hazırlanışı:

Soğan ve havuçları zeytinyağında kavurun. Domatesi ekleyin ve biraz daha kavurun. Barbunya ve sarımsağı ekleyip 1-2 dakika daha karıştırın. Suyu, şeker ve çarliston biberi ekleyip barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Çarlistonu servis öncesi içinden çıkartın ve barbunyanın üzerini maydanozla süsleyin.

OKU ➤  Çeşidiye

Tavsiye

Limon Soslu Ispanaklı Kek

Limon Soslu Ispanaklı Kek

Limon Soslu Ispanaklı Kek5 (100%) 1 Oy Limon Soslu Ispanaklı Kek (4 Kişilik) Malzemeler: 4 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz