Pirinçli tavuk sarma tarifi için malzemeler 1 su bardağı pilavlık pirinç 4 parça tavuk göğüs eti 2 su bardağı su...
Read moreDetailsAntrkotlu Soğuk Noodle (4 Kişilik) Malzemeler: 4 dilim antrkot 1 paket Çin tipi makarna (noodle) 3-4 diş sarımsak 1...
Read moreDetailsPatates Püreli Kuzu Tandır (6 Kişilik) Malzemeler: 1 adet kuzu kol 50 gram tereyağı 5 adet arpacık soğan 2...
Read moreDetailsBeğendili Kuzu İncik (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet kuzu incik 2 çay kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı tarçın...
Read moreDetailsHUQQabaz’da iftar sahura kadar... Ramazan’da keyif ve huzur dolu bir masada Türk mutfağının özellikle de geleneksel sokak lezzetlerinin sofralardaki en...
Read moreDetailsKuzu Etli Enginar (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet taze enginar (tercihen bebe enginarı) 1 adet limonun suyu Yarım su...
Read moreDetailsTavuk Etli Başbaşı Bulguru Pilavı (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı başbaşı bulguru 3 su bardağı sıcak su 200...
Read moreDetailsİçli köfte tarifi (6 Kişilik) Malzemeler: İç Malzemesi İçin: 300 gram orta yağlı kıyma 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı...
Read moreDetailsEbegümeci Oğlak Kapama (4 Kişilik) Ebegümeci Oğlak Kapama Malzemeler 1 kilo oğlak eti 4-5 diş sarımsak 1 adet soğan (2’ye...
Read moreDetailsCiğer Sarma (6 Kişilik) Malzemeler: 1 takım kuzu / oğlak ciğer (gömleği ile birlikte) 1 adet büyük kuru soğan...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki