Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Mantarlı Bonfile  

Mantarlı Bonfile  

Prodüksiyon: İnci Bak / Fotoğraf: Hande Göksan / Fotoğraf Asistanı: Murat Erdoğan

(6 Kişilik)

Malzemeler:

1 kilo bonfile et (yağsız ve sinirsiz kısmından tercih edin)

6-7 adet kestane mantarı

4-5 adet kültür mantarı

1-2 damla trüf yağı (olmasa da olur)

2 yemek kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber

1 büyük kase garnitür sebze karışımı (mini kabak, Brüksel lahanası, havuç vs.)

Hazırlanışı:

Bonfile etleri tereyağı ile her iki tarafını yağlayın. Geniş bir döküm tavayı iyice ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını 4’er dakika ara ile kızartın. Dilimlenmiş mantarları, trüf yağını ve garnitür sebzeleri ekleyin. 3-4 dakika birlikte pişirdikten sonra tuzu, taze çekilmiş karabiberi serpip hemen servis yapın.

#mantarlıbonfile #bonfiletarifi #bonfile #mantarlıtarifler #ramazanbayramılezzetleri #etliyemekler #koronavirüs #tarif #yemek #lezzet #evdebayramkeyfi #evdeyemekzevki

 

 

 

Tavsiye

Fasulye Unu İle Kahvaltı Önerileri

Yapım-Fotoğraf: Özgür BAKIR Ortak malzemeler: 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt Yarım çay bardağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz