Yapım: İnci BAK - Fotoğraf: Murat ERDOĞAN (1 Kişilik) Malzemeler: Yarım baget ekmek 3-4 dilim mozzarella peyniri (suda mozzarella) 1...
Read moreDetailsYapım: inci Bak- Fotoğraf: Murat Erdoğan (2 Kişilik) Malzemeler: 2-3 adet orta boy kırmızı soğan (300-400 gram kadar) 1 yemek...
Read moreDetailsTarif: Mehmet TANRIVERDİ - Fotoğraf: Erol İĞDE 2-3 Kişilik Malzemeler: 2 yumurta 1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt 1 yemek kaşığı...
Read moreDetailsTarif: İnci Ülgen Bozyiğit - Selin Aktalay Fotoğraf: Hande Göksan 4 Kişilik Malzemeler: 3 su bardağı pazı/ sadece yeşil yapraklı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak (4 Kişilik) Malzemeler: 40 gram pastırma 1 adet domates 2 adet sivri biber 1...
Read moreDetails(4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç (yıkanmış) 2 su bardağı su 3 adet büyük soğan (küp doğranmış) 3 yemek...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak (1 Kavanoz İçin) Malzemeler: 1 su bardağı ceviz içi (Tercihen taze ceviz içi) 1...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN (4 Kişilik) Malzemeler: 5,5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan - Hazırlayan: Müşerref Kartaler – İnci Bak (1 Kişilik) Malzemeler: 1 adet orta boy patates 1 adet küçük...
Read moreDetailsYapım: Sema TEMİZKAN – İnci BAK Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 1 Kavanoz İçin Malzemeler: 500 gram taze...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki