Ana Sayfa » Günün Tarifi » Tuzlu Yoğurtlu Yumurta Kavurması

Tuzlu Yoğurtlu Yumurta Kavurması

Tarif: Mehmet TANRIVERDİ – Fotoğraf: Erol İĞDE

2-3 Kişilik

Malzemeler:

2 yumurta

1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt

1 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:

Yumurtaları bir kaseye kırın. Sarılarını parçalayarak hızlı bir şekilde çırpın. Tavada tereyağını eritin. Ateşi kısın, tuzlu yoğurdu katıp karıştırın. Bu sırada çırpılmış yumurtaları ilave edin ve yumurtalar ile tuzlu yoğurdu birbirine yedirerek pişirin. Kişi sayısına göre malzeme miktarını arttırabilirsiniz.

#tuzluyoğurtluyumurtakavurması #yumurtakavurması #yumurtalıtarifler #antakyakahvaltıevi #antakyakahvaltı #antakyamutfağı #kahvaltı

Tavsiye

Puflu Kek

Fotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (9 Porsiyon İçin) Malzemeler: 2 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz