Karadeniz Usulü Rize Kavurma Malzemeler: > 1 buçuk kilo kuşbaşı doğranmış dana eti (dana kolundan seçilmiş olmalı) > 200 gram iç...
Read moreDetailsPembe Üzüm Şurubu Malzemeler: > 2 su bardağı pembe üzüm > 3 su bardağı toz şeker > 8 su bardağı...
Read moreDetailsTrabzon Usulü Ekşili Palamut Malzemeler: > 300 gram palamut > 20 gram mantar > 20 gram kereviz > 20 gram havuç...
Read moreDetailsAşure Malzemeler: > 500 gram buğday > 200 gram kuru fasulye > 200 gram nohut > 1 kahve fincanı pirinç >...
Read moreDetailsTrabzon Peynirli Pide Malzemeler: Hamuru İçin: > 1 kilo un > 1 litre su > 1 yemek kaşığı tuz > 1,5...
Read moreDetailsKaradeniz Usulü Terbiyeli Kuşbaşılı Pide Malzemeler: Hamuru İçin: > 1 kilo un > 1 litre su > 1 yemek kaşığı tuz...
Read moreDetailsHamsili ve Otlu Mısır Ekmeği Malzemeler: >1 tatlı kaşığı kuru maya >1 çay bardağı ılık su >1 tatlı kaşığı...
Read moreDetailsMalzemeler Hamuru İçin: 5 su bardağı un (tepeleme) 2 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzemesi İçin: 100...
Read moreDetailsMalzemeler 2 su bardağı kepekli ince bulgur 3 çorba kaşığı un 2 su bardağı sıcak su 10 adet kayısı 100...
Read moreDetailsMalzemeler: - 2 su bardağı yoğurt - 4 su bardağı su - 1 su bardağı haşlanmış buğday - 1 demet...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki