2017’ye farklı lezzetlerle ‘merhaba’ demek istiyorsanız Kadir Şef’in reçeteleri tam size göre... Her zaman ki gibi yeni, farklı ve ilgi...
Read moreDetailsKünefe (4 – 6 Kişilik) Künefe İçin Malzemeler 1 kilo tel kadayıf 1 kilo künefelik tuzsuz peynir 500 gram tereyağı Şurubu...
Read moreDetailsYepyeni bir seneye başlamanın heyecanı ile ‘Sevgi’ dolu bir merhaba... Yılın ilk sayısında sizlerle olmak çok güzel, umarım hepiniz sağlıklı,...
Read moreDetailsAşşir (4 Kişilik) Aşşir İçin Malzemeler 300 gram az yağlı et 500 gram buğday 1 su bardağı nohut 1 adet...
Read moreDetailsKızartma Oruk (4 Kişilik) Kızartma Oruk İçin Malzemeler 250 gram tek sefer çekilmiş az yağlı kıyma 1 büyük boy kuru...
Read moreDetailsBoyut Değiştiren Lezzetler Soğuk kış günlerinde sıcak bir çorba ile içini ısıtmak isteyenler, daha önce karşılaşmadıkları lezzetler ile Özsüt’te buluşacak....
Read moreDetailsAntakya lezzetlerini 4 yıldır İstanbullulara sunan Varka restoranın menüsünden Sac Oruğu Tarifi'ni yemeği sizlerle paylaşıyoruz. Sac Oruğu (4 Kişilik) Sac...
Read moreDetailsAntakya lezzetlerini 4 yıldır İstanbullulara sunan Varka restoranın menüsünden İçli Köfte Tarifi'ni yemeği sizlerle paylaşıyoruz. (6 - 8 Kişilik) İçli...
Read moreDetailsFırında Tavuk ve İç Pilav (4 Kişilik) Fırında Tavuk ve İç Pilav İçin Malzemeler Tavuk İçin: 1 adet bütün iri...
Read moreDetailsSinop Mantı... Sinop Mantı'yı Yemek zevki dergisi okurları için yazdım. Bu ay sizlere Sinop Ayancık ilçesine özgü bir mantı tarifi...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki