Tarif: Baykaner Gönen / Akra Hotel Antalya Executive Şef Malzemeler: Etler: 1 kilo kuşbaşı doğranmış kuzu kol Meyve ve Sebzeler: 10...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Hazırlayan: Hayal DEMİRKOL (4 Kişilik) Malzemeler: Yarım kilo pırasa 1 adet küçük boy soğan 1 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (2 Kişilik) Malzemeler: 7-8 adet Kanlıca mantarı 3-4...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Tarif: Özgür BAYKAL (12 adet kek için) Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1...
Read moreDetailsFotoğraf: R. Ömer İNCE - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1 adet soğan 2 çorba kaşığı sıvı yağ 200...
Read moreDetailsFotoğraf: R. Ömer İNCE - Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: Yarım paket midye makarna 200 gram beyaz peynir 5-6...
Read moreDetailsFotoğraf: R. Ömer İNCE - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı baldo pirinç 1 çay bardağı haşlanmış...
Read moreDetailsFotoğraf: R. Ömer İNCE - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı tereyağı...
Read moreDetailsProdüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: 2,5-3 su bardağı un 1 adet yumurta 1,5-2 çay...
Read moreDetailsProdüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru için: 2 su bardağı un 1 adet yumurta İç malzemesi:...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki