Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Fotoğraf: Hande GÖKSAN

(4 Kişilik)

Malzemeler:

1 kase konserve ton balığı

1 adet közlenmiş kırmızıbiber

2 dal kıyılmış dereotu

1 adet kekikli hamur (Kekikli ve lorlu ekmekler tarifindeki hamuru aynen uygulayın)

Hazırlanışı:

Kekikli ve lorlu ekmekler tarifindeki hamurun dinlenme aşamasını aynen uygulayın. Hamur yeterince dinlenince dört eşit bezeye ayırın. Her bezeyi ısıya dayanıklı, yuvarlak yağlanmış kalıpların tersine yapıştırın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin. Pişen hamuru kabından dikkatlice çıkartın. İç malzemesi için ton balığı, jülyen doğranmış kırmızı biber ve kıyılmış dereotunu karıştırın. Karışımı çanakların içine paylaştırın. Hemen (iç malzemesini paylaştırdıktan sonra servis için çok bekletirseniz hamurun tabanı ıslanabilir) servis yapın.

#tonbalıklıhamurkeseler #tonbalığı #tonbalıklıtarifler #balık #food #yummy #dessert

Tavsiye

Et tüketiminin bir kısmını cevizle değiştirmenin potansiyel faydaları

Uluslararası, hakemli, açık erişime sahip bir beslenme dergisi olan Nutrients’te yayınlanan ve Kaliforniya Ceviz Komisyonu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.