Malzemeler: 1 adet büyük boy tüp kalamar 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı (tepeleme) 1 çay kaşığı kekik...
Read moreDetailsMalzemeler: 1 adet büyük boy temizlenmiş levrek (500-600 gr) 4-5 adet taze küçük patates Kırmızı soğan, roka yaprakları 1 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler 250 gram levrek 250 gram deniz tuzu 1 adet yumurta akı Mevsim yeşillikleri Hazırlanışı Bir kabın içinde deniz tuzu...
Read moreDetailsMalzemeler: • 500 gram hamsi • 1 paket noodle • 1 adet kırmızı biber • 5-6 adet çeri domates...
Read moreDetailsMalzemeler: • 500 gram istiridye mantarı • 1 adet kırmızı soğan • 2 çorba kaşığı tereyağı • 1 adet kapya...
Read moreDetailsMalzemeler: • 500 gram temizlenmiş hamsi balığı • 3 dilim bayat ekmek içi • 2-3 çorba kaşığı nar tanesi •...
Read moreDetailsSoğanlı Hamsi Kızartması Malzemeler: • 1 kilo temizlenmiş hamsi • 1 adet büyük boy soğan • 10 gram tereyağı •...
Read moreDetails(8 kişilik) Hazırlama Süresi: 35 Dakika Pişirme Süresi: 15 Dakika Zorluk Derecesi: ** Malzemeler 1 kilo istavrit 1 tatlı...
Read moreDetails(2 Kişilik) Hazırlanma Süresi: 45 Dakika Pişirme Süresi: 35 Dakika Zorluk Derecesi: ** Malzemesi: 2 adet temizlenmiş çipura 2 adet...
Read moreDetailsMalzemeler 1 kilo hamsi Patates püresi için: Yarım kilo patates Yarım su bardağı süt Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım demet...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki