Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Izgara

Levrek Izgara

Levrek Izgara
Puan ver

1517

Malzemeler:

1 adet büyük boy temizlenmiş levrek (500-600 gr)

4-5 adet taze küçük patates

Kırmızı soğan, roka yaprakları

1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

Deniz tuzu

Hazırlanışı:

Zeytinyağı ile fırça yardımı levreğin her tarafını yağlayın. Üzerine deniz tuzu serpin. Izgarada her iki tarafını kızartın. Taze patatesleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra her birini folyoya sarın ve fırında yarım saat kadar pişirin. Fırından alın, enine ikiye kesip 1 tatlı kaşığı tereyağı ile kavurun.

OKU ➤  Risotto Topu ve Pane Hamsi Tapas

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı PeynirPuan ver Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz