Hamsi Buğulama Malzemeler 1 kilogram hamsi 3 adet soğan Yarım demet maydanoz 3 adet domates 1 adet limon 4 adet...
Read moreDetailsMalzemeler Balık Köftesi 2 adet levrek yada turna balığı 8 adet mantar 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı galeta unu...
Read moreDetailsFırında Levrek Balığı Malzemeler 1 adet havuç (Halka doğranmış) Yarım sarı dolmalık biber (Uzun ince doğranmış) 1 Adet Kabak 1...
Read moreDetailsSomon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde Malzemeler 150 gram taze somon balığı 5 gram tuz Yarım limon 10 gram zeytinyağı...
Read moreDetailsMalzemeler: ½ kg hamsi 1 su bardağı pirinç 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 orta boy soğan 2 tatlı kaşığı...
Read moreDetailsMalzemeler Somon Balığı Izgara 150 gram taze somon balığı 5 gram tuz Yarım limon 10 gram zeytinyağı 3 gram sarımsak...
Read moreDetailsFener Kavurma Malzemesi: 800 gram fener balığı 1 adet büyük boy kuru soğan 3 adet sivri biber 4 tane kültür...
Read moreDetailsMalzemeler Badem ve Fındık Kaplı Somon Fileto 700 gram derisiz fileto 4 çorba kaşığı ince kıyılmış badem 4 çorba kaşığı...
Read moreDetailsMalzemeler Mantarlı Hamsi Dolması 600 gram hamsi 2 adet domates 1 adet sarı dolmalık biber 1 adet kırmızı dolmalık biber...
Read moreDetailsTurunçgil Soslu Tonbalığı Salatası Malzemeler Akdeniz yeşilliği 1 adet kırmızı dolmalık biber 1 adet salatalık 2 adet taze soğan 5...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki