Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Fener Kavurma

Fener Kavurma

Fener Kavurma

Malzemesi:

800 gram fener balığı

1 adet büyük boy kuru soğan

3 adet sivri biber

4 tane kültür mantarı

4 diş sarımsak

Yarım demet maydanoz

1 yemek kaşığı soya sosu

1 çay kaşığı biberiye

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı safran

1 adet orta boy domates

Fener Kavurma Tarifi:

Fener balığını ufak ufak doğrayıp 1 yemek kaşığı tereyağı ile kavurun. Kuru soğan, arkasından diğer malzemeleri de ilave ederek 5 dakika daha kavurup servise sunun.

OKU ➤  Paşabahçe, Breakfast Club İle Güne Güzel Başlamanızı Sağlıyor

Tavsiye

Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Beluga Fish Gourmet’nin Şefinden Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları Kış sezonunun gelmesiyle birlikte balık sezonu da açıldı. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir