Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Fener Kavurma

Fener Kavurma

Fener Kavurma

Malzemesi:

800 gram fener balığı

1 adet büyük boy kuru soğan

3 adet sivri biber

4 tane kültür mantarı

4 diş sarımsak

Yarım demet maydanoz

1 yemek kaşığı soya sosu

1 çay kaşığı biberiye

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı safran

1 adet orta boy domates

Fener Kavurma Tarifi:

Fener balığını ufak ufak doğrayıp 1 yemek kaşığı tereyağı ile kavurun. Kuru soğan, arkasından diğer malzemeleri de ilave ederek 5 dakika daha kavurup servise sunun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir