Afyon Usulü Tarhana Çorbası
Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Tarif: Huriye ERSOY (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kahve fincanı Afyon tarhanası 1 çorba kaşığı tereyağı 2 adet ...
Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Tarif: Huriye ERSOY (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kahve fincanı Afyon tarhanası 1 çorba kaşığı tereyağı 2 adet ...
Enginar Dolması (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet enginar 1 çay bardağı pirinç 100 gram dana kıyma, orta yağlı Yarım demet ...
Limon Soslu Ispanaklı Kek (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 700 gram ıspanak 1 su bardağı zeytinyağı 1,5 su bardağı ...
Çikolatalı Mousse (6 Porsiyon İçin) Malzemeler: 175 gram bitter çikolata 90 ml. süt 2 adet yumurta beyazı 1 çay kaşığı limon ...
Gojiberry ve Kremalı Ayva Çorbası (4 Kişilik) Malzemeler: 1 adet ekmek ayvası Yarım litre tavuk suyu Yarım çay bardağı yemeklik ...
Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta (4 – 6 Kişilik) Malzemeler: Keki İçin: 3 adet yumurta 1 su bardağı ...
Patatesli Kiş (4 Porsiyon İçin) Malzemeler: Kremalı Karışım İçin: 225 ml. krema 225 ml. süt 5 adet yumurta 1 çay ...
Greyfurt Soslu Patlıcanlı Tavuk (4 Kişilik) Malzemeler: 1.5 kilo kemiksiz ızgaralık tavuk eti, çok küçük doğranmış 4 adet kemer patlıcan, ...
Trabzon Hurmalı ve Üzümlü Tart (4 – 6 Kişilik) Malzemeler: Tart Hamuru İçin: 500 gram un 200 gram tereyağı 100 ...
Sarımsaklı Et Kapama (6 Kişilik) Pişirme Süresi: 150 Dakika (çok kısık ateşte) Malzemeler: 1 kilo kuzu veya koyun parça et ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki