Ana Sayfa » Tarifler » Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta
Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta
5 (100%) 2 Oy

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

(4 – 6 Kişilik)

Malzemeler:

Keki İçin:

3 adet yumurta

1 su bardağı şeker

1 su bardağı su

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

1 paket kabartma tozu

1 su bardağı bal kabağı (püre halinde)

2 su bardağı un

İç Kreması İçin:

1 paket sade pasta kreması

1 çay bardağı fındık içi kırılmış

2 su bardağı balkabağı püresi

İsteğe göre mevsim meyveleri

Karamel sos

Hazırlanışı:

Balkabağını şekerle pişirip püre haline getirin. 3 adet yumurtayı ve şekeri köpük olana kadar çırpın. Un, su ve kabartma tozunu ekleyin. 170 dereceye ayarlı fırında keki pişirin. Soğuduktan sonra 2 kat olacak şekilde kesin. En alt tabanını üçgen dilimleyip keki sütle ıslatın.

Pasta kremasını kıvama gelinceye kadar çırpın, içine kabağı ve fındığı ekleyin. Üçgen dilimleri dizin. Ara boşluklara da karamel sosu döküp buzdolabında 3 saat dinlendirdikten sonra servis edin.

OKU ➤  AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

Tavsiye

Sarımsaklı Et Kapama

Sarımsaklı Et Kapama

Sarımsaklı Et KapamaPuan ver Sarımsaklı Et Kapama (6 Kişilik) Pişirme Süresi: 150 Dakika (çok kısık …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir