Hazırlayan ve Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraf: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 1 litre domates suyu 1 çorba kaşığı tereyağı...
Read moreDetailsÜretim ve Prodüksiyon: İnci BAK Fotoğraf: Murat ERDOĞAN (1 Tepsi İçin - 15 adet) Malzemeler: 120 gram bitkisel margarin (veya tereyağı)...
Read moreDetailsÜretim ve Prodüksiyon: İnci BAK Fotoğraf: Murat ERDOĞAN (2-3 Tepsi İçin) Malzemeler: 250 gram margarin 1,5 çay bardağı zeytinyağı 1 çay...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 6 adet tavuk but veya kemikli et 2 su...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK 8-10 Porsiyon İçin: Malzemeler: 1 su bardağı aşurelik buğday 1 çay bardağı nohut...
Read moreDetailsTarif/Yapım: Ayfer Yavi Malzemeler: Hamuru İçin: ½ paket kuru maya 4 çay bardağı süt 2 çay bardağı su Aldığı kadar...
Read moreDetails(4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram yoğurt Yarım demet ıspanak Yarım su bardağı aşurelik buğday Yarım su bardağı barbunya Yarım demet...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 10-12 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Şevket Kızıldağ (4 Kişilik) Malzemeler: 300 gram haşlanmış tavuk göğüs eti 2 su bardağı Amerikan pirinci 1 kahve fincanı...
Read moreDetailsFotoğraf: Melis KAYACIK Yapım: İnci BAK – Ceylan ÖZGÖZ 4 Kişilik Malzemeler: 500 gram kuzu eti 2 yemek kaşığı sıvı yağ...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki