(4 Kişilik) Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER – Prodüksiyon: İnci BAK Malzemeler: 2 adet palamut (Fileto halinde) 1 adet soğan...
Read moreDetailsYapım: Özgür BAKIR (6 - 8 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: 125 gram tereyağı 1 su bardağı süzme yoğurt 1 paket...
Read moreDetailsMalzemeler: Yarım kibrit kutusu kadar yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay kaşığı kadar...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 orta boy havuç 1 su bardağı USA Rice Calrose Pirinci Karabiber, tuz ½ su bardağı yoğurt 1 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 çay bardağı bardak et suyu veya tavuk suyu 2 su bardağı USA Calrose Pirinci 2 yemek kaşığı tereyağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK 8 Dilim İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay...
Read moreDetailsLezzetli ve Pratik Şekerpare Tarifi Türk mutfağının geleneksel tatlıları arasında yer alan şekerpare, pratik şekilde hazırlayabileceğiniz eşsiz bir tatlı çeşididir....
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (6 Kişilik) Malzemeler: 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağı 1-2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK Malzemeler: 1 avokado, olgun 1 muz, olgun ve yumuşak 1 yemek kaşığı fındık tozu...
Read moreDetailsMalzemeler: 1/2 litre süt 125 gram toz şeker 2 çorba kaşıı mısır nişastası (tepeleme) 3 adet yumurtanın sarısı 3 çorba...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki