Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Bal Kabağı Salatası

Bal Kabağı Salatası

Fotoğraf: Hande GÖKSAN Yapım: İnci BAK –  Yapım Asistanları: Sevil YÜCELEkrem ÇAĞATAY

4 Kişilik

Malzemeler:

200 gram bal kabağı

Yarım küçük boy mor lahana

1 tatlı kaşığı tuz

1 yemek kaşığı file Antepfıstığı

2 dal taze kişniş, yapraklara ayrılmış

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 limonun suyu

Yarım ceviz büyüklüğünde taze zencefil, çok ince kıyılıp püre haline gelmiş

Hazırlanışı:

Bal kabaklarını çok ince rendeleyip buharda 10 dakika haşlayın. Mor lahanayı 1 tatlı kaşığı tuz ve yarım limonun suyu ile avucunuzda iyice ovun. Tüm malzemeyi karıştırma kabına alın. Harmanlayıp hemen servis yapın.

#balkabağısalatası #balkabağı #salata #salad #pumpkinsalad #food #yummy #dessert

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir