Bol Kekikli Bayram Kavurması Malzemeler: 800 gram iri parçalı kuzu eti 12-15 adet arpacık soğan 5-6 diş sarımsak 1 adet dolmalık...
Read moreDetailsHardal Soslu Şaşlık Malzemeler: 400 gram bonfile (Yaprak kesilmiş bonfile) 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı ay çiçek yağı...
Read moreDetailsEtli Fırın Taco Malzemeler: 4 adet mısır unlu tortilla Harç İçin: 400 gram biftek 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1...
Read moreDetailsİslim Kebabı İçin Malzemeler 4 adet patlıcan 2 adet domates 4 adet sivribiber 300 gram kuzu eti 1 adet kuru...
Read moreDetailsBonfilet Dana Antrkot İçin Malzemeler: 2 parça Bonfilet Dana Antrkot Birkaç dal taze kekik 1 adet büyük boy patates 1...
Read moreDetailsProşki Malzemeler : 200 gram az yağlı dana kıyma 2-3 adet çarliston biber 1 adet kapya biber 2 çorba kaşığı...
Read moreDetailsKıtır Ördek Malzemeler: 1.5 kiloluk bütün ördek 1 adet soğan 100 gram havuç 3 diş sarımsak 10 adet tane karabiber...
Read moreDetailsEtli Güveç İçin Malzemeler: 2,5 kilo kuşbaşı dana eti 2 kilo domates 1,5 kilo yeşil biber 2 baş sarımsak 100...
Read moreDetailsKöz Biberli ve Peynirli Biftek Malzemeler: 8 dilim biftek (inceltilmiş) 3 dal maydanoz 200 gram dil peyniri 4-5 adet...
Read moreDetailsAntrkot Sarma Malzemeler: 4 parça antrkot (dövülmüş) Birkaç tutam taze kekik Dil peyniri, Tuz Et Marinesi İçin: Zeytinyağı, sarımsak Et...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki