Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Kıtır Ördek

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Et Yemekleri, İftar Yemekleri
473 20
0
Kıtır Ördek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kitir-Ordek

Kıtır Ördek Malzemeler: 

1.5 kiloluk bütün ördek 1

adet soğan

100 gram havuç

3 diş sarımsak

10 adet tane karabiber

2 adet defne yaprağı

100 gram sıvı yağ

Tuz Su

Kıtır Ördek Hazırlanışı:

Sıvı yağı kızdırdığınız bir tavada ördeği arkalı önlü pişmeye bırakın. iri kıydığınız soğanları ekleyin. Sarımsak ve havuçları da ekleyip kızartmaya devam edin. Bir süre sonra su, defne yaprağı, tuz ve karabiberi ilave edin. Sebzeli ördeği bu şekilde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın. 180 dereceye ayarladığınız ve önceden ısıttığınız fırında 1.5 saat süreyle pişmeye bırakın. Fırından aldığınız ördekleri kemiklerinden ayırın. Servis yapmadan önce; üzerlerinin kıtır kıtır olması için 200 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. Ekşi erik sos veya elma sos ile servise sunabilirsiniz

Tags: iftar menüsüiftarda ne pişirsem?Kıtır ÖrdekKıtır Ördek HazırlanışıKıtır Ördek MalzemelerKıtır Ördek TarifiKıtır Ördek Yapımıne pişirsemramazan menüsü
Previous Post

Oruç Tutarken Kilo Almamak,  Hatta Zayıflamak Mümkün

Next Post

Tavuk Külbastı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuk Külbastı

Tavuk Külbastı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki