Ton ve Kılıç Carpaccio Tarifi Ton ve Kılıç Carpaccio İçin Malzemeler: 100 gram taze ton balığı 100 gram kılıç balığı 1...
Read moreDetailsSomon Tartar Tarifi Somon Tartar İçin Malzemeler: 150 gram somon fileto 10 gram kapari 20 gram mayonez 10 gram hardal 80...
Read moreDetailsPatlıcanlı Deniz Levreği Tarifi Patlıcanlı Deniz Levreği İçin Malzemeler: 200 gram fileto deniz levreği 1 adet bostan patlıcan 1 diş sarımsak...
Read moreDetailsPoşe Somon Tarifi Poşe Somon İçin Malzemeler: 180 gram somon Yarım soğan 4 diş sarımsak Yarım su bardağı arpa şehriye Yarım...
Read moreDetailsLimonlu Hamsi Fırında Tarifi Limonlu Hamsi Fırında İçin Malzemeler: 3 adet limon 500-600 gram temizlenmiş kılçıksız hamsi 1 kahve fincanı zeytinyağı...
Read moreDetailsDülger Menüer Tarifi Dülger Menüer İçin Malzemeler: 1 kilo dülger balığı 1 çorba kaşı soya sosu 1 çorba kaşığı kapari çiçeği...
Read moreDetailsBalık Buğulama Tarifi Balık Buğulama İçin Malzemeler: 4 adet orta boy levrek (temizlenmiş, fileto haline getirilmiş, balık suyunu kullanmak için kemikleri ve kafasını ayrı...
Read moreDetailsPatates Salatalı Çıtır Çipura Patates Salatalı Çıtır Çipura İçin Malzemeler: 4 adet Çipura Filetosu 2 Su Bardağı Karışık Yeşillik 2...
Read moreDetailsFirik Pilavlı Levrek Firik Pilavlı Levrek için Malzemeler: 140-150 gram deniz levreği filetosu 30 gram taze porçini mantarı Tuz, karabiber, beyaz biber...
Read moreDetailsKuşkonmazlı Somon Fileto Kuşkonmazlı Somon Fileto için Malzemeler: 80 gram somon fileto 40 gram tütsülenmiş Himalaya tuzu 1 adet nektarin 1 adet...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki