Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Ton ve Kılıç Carpaccio

Ton ve Kılıç Carpaccio

ton-kilic

Ton ve Kılıç Carpaccio Tarifi

Ton ve Kılıç Carpaccio İçin Malzemeler:
100 gram taze ton balığı
100 gram kılıç balığı
1 çorba kaşığı kuru siyah zeytin
1 adet küçük boy salatalık
2 çorba kaşığı ponzu vinegret
2 dal Frenk soğanı

Ton ve Kılıç Carpaccio Hazırlanışı:
Balıkları çok ince, mümkünse kağıt inceliğinde dilimleyin. Çukur bir tabağa aktarın. İyice kurutulup zar şeklinde doğranmış zeytini, sosu ekleyin. Bu şekilde buzdolabında birkaç saat bekletin. Çok ince dilimlenmiş salatalık, kabuğu soyulup zar şeklinde doğranmış salatalık içi ve Frenk soğanı ile süsleyip servis yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir