Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Somon Tartar

Somon Tartar

somon-tartar

Somon Tartar Tarifi

Somon Tartar İçin Malzemeler:
150 gram somon fileto
10 gram kapari
20 gram mayonez
10 gram hardal
80 gram limon
20 gram zeytinyağı
5 gram maldom tuz
3 gram tane karabiber
1/10 bağ dereotu
10 gram kornişon
30 gram kırmızı soğan
2 gram Frenk soğanı
3 gram zencefil
1/10 bağ taze soğan
Yarım avokado
20 gram siyah zeytin
30 gram lime
1/10 adet baget ekmeği
¼ macro filizi karışık

Somon Tartar Hazırlanışı:
Somonları olabildiğince eşit ve minik küpler halinde doğrayın, içerisine limon, lime ve kabukları, hardal, mayonez, kapari, kırmızı soğan, ev yapımı salatalık turşusu, kişniş, dereotu ve Frenk soğanı ince ince doğrayıp karıştırın.Avokadoları soyun ve küp şeklinde doğrayın. Limon ve zeytinyağı ilave edin.Tabağın en altına somon, üstüne avokado, üzerine keten tohumu ve tarhun filizlerini koyun. Kıtır ekmekler ile servis edin.

OKU ➤  Kuşkonmazlı Somon Fileto

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir