Balık Köfte Malzemeler: 500 gram levrek eti 2 dilim bayat ekmek 1 kahve fincanı sıvı yağ Tuz, pul biber, kekik, karabiber...
Read moreDetailsAsma Yaprağında Sardalya Malzemeler: 1 kilo sardalya 10-15 adet asma yaprağı 1 kahve fincanı zeytinyağı Tuz, karabiber Limon kabuğu rendesi Asma...
Read moreDetailsAkya Balığı Yahnisi (4 Kişilik) Akya Balığı Yahnisi İçin Malzemeler 1 kilo akya balığı fileto 1 adet orta boy soğan...
Read moreDetailsFırında Sebzeli Çipura (4 Kişilik) Fırında Sebzeli Çipura İçin Malzemeler 2 adet çipura 2 adet domates 1 adet yeşil biber...
Read moreDetailsKağıtta Levrek (4 Kişilik) Kağıtta Levrek İçin Malzemeler 4 adet orta boy levrek fileto 4 dilim limon 2 adet havuç...
Read moreDetailsPesto Soslu Çipura (1- 2 Kişilik) Pesto Soslu Çipura İçin Malzemeler 700 gram Çipura balığı 200 gram krema 20 gram...
Read moreDetailsBuharda Lagos Balığı Tarifi Buharda Lagos Balığı İçin Malzemeler: 4 dilim lagos balığı (balıkçınızdan fileto halinde temizlettiriniz) 10-12 adet taze kuşkonmaz 3 dal...
Read moreDetailsMalzemeler (4 Kişilik) 4 adet uskumru 200 gram haşlanmış nohut 1 baş sağan 3 diş sarımsak 2 adet kırmızı kapya biber...
Read moreDetailsLevrek Marin Tarifi Levrek Marin İçin Malzemeler: 600 gramlık levrekten 10 adet levrek fileto 100 gram zeytinyağı 150 gram ay çiçek...
Read moreDetailsPonzu Somon Tarifi Ponzu Somon İçinMalzemeler: 200 gram somon fileto 2 dal taze soğan 30 ml. soya sosu 30 ml....
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki