Malzemeler: 2 su bardağı dondurulmuş, pişmiş karides (çözülmüş, kabukları ve damarları temizlenmiş) 1 su bardağı haşlanmış kar bezelyesi ½ su...
Read moreDetailsAcılı Ton Balıklı Dürüm (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet tortilla veya lavaş ekmeği 2 yemek kaşığı krem peynir 10-12 yaprak...
Read moreDetailsTon Balıklı Makarna (4 Kişilik) Malzemeler: 1 paket makarna 1 yemek kaşığı tereyağı 3 kutu Sasu Kuru Domatesli Ton Balık...
Read moreDetailsDeniz Börülcesi Eşliğinde Sardalye Mücveri (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram sardalye Yarım demetten az taze soğan Yarım demet maydanoz Yarım...
Read moreDetailsAcılı Ton Balıklı Dürüm (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet tortilla veya lavaş ekmeği 2 yemek kaşığı krem peynir 10-12 yaprak...
Read moreDetailsFırında Kalkan Balığı 6 Kişilik Fırında Kalkan Balığı Fırında Kalkan Balığı Malzemeler: Orta boy kalkan balığı (yaklaşık 2 kg.) 7-8 ançüez...
Read moreDetailsHamsili Makarna 4 Kişilik Hamsili Makarna Hamsili Makarna İçin Malzemeler: 300 gram temizlenmiş hamsi 1 paket spagetti 500 gram çeri...
Read moreDetailsIzgara Levrek Fileto (1 Kişilik) Izgara Levrek Fileto Malzemeler 400 gram levrek fileto 1 çay kaşığı limon suyu 1 yemek...
Read moreDetailsLevrek Buğulama Levrek Buğulama Malzemeler 300 gram levrek fileto 3 adet domates rendesi Yarım kuru soğan 1 diş sarımsak 30...
Read moreDetailsPancar Yaprağında Levrek Fileto (2 Kişilik) Pancar Yaprağında Levrek Fileto İçin Malzemeler: Levrek Filetoları İçin: 2 adet levrek filetosu 3...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki