Acılı Ton Balıklı Dürüm (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet tortilla veya lavaş ekmeği 2 yemek kaşığı krem peynir 10-12 yaprak roka 2 kutu Sasu Acılı Ton Balık Hazırlanışı: Tortillayı tezgaha serin. 1 yemek kaşığı kadar krem peyniri, hamurun üzerine tamamen dağılacak şekilde yayın. Üzerine yıkanıp iyice suyu alınmış roka yapraklarını yapıştırın. En Online Sweet Bonanza Oyna son Sasu Acılı Ton …
Devamını oku »Balık Yemekleri
Ton Balıklı Makarna
Ton Balıklı Makarna (4 Kişilik) Malzemeler: 1 paket makarna 1 yemek kaşığı tereyağı 3 kutu Sasu Kuru Domatesli Ton Balık 1 çay bardağı taze bezelye içi (veya dondurulmuş) 1 küçük kase dilimlenmiş yeşil zeytin 3-4 dal maydanoz 3-4 dal dereotu Hazırlanışı: Makarnayı ve taze bezelyeleri 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilmiş kaynar suda 8-10 …
Devamını oku »Deniz Börülcesi Eşliğinde Sardalye Mücveri
Deniz Börülcesi Eşliğinde Sardalye Mücveri (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram sardalye Yarım demetten az taze soğan Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 2 dal arapsaçı otu Yeterli miktarda zeytinyağı Yeterli miktarda tuz, karabiber 4-5 yaprak taze nane Yeterli miktarda mısır unu 1 demet deniz börülcesi 3 adet yumurta 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon tuzu Hazırlanışı: Sardalyeleri ayıklayıp …
Devamını oku »Acılı Ton Balıklı Dürüm
Acılı Ton Balıklı Dürüm (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet tortilla veya lavaş ekmeği 2 yemek kaşığı krem peynir 10-12 yaprak roka 2 kutu Sasu Acılı Ton Balık Hazırlanışı: Tortillayı tezgaha serin. 1 yemek kaşığı kadar krem peyniri, hamurun üzerine tamamen dağılacak 1xbet mobil şekilde yayın. Üzerine yıkanıp iyice suyu alınmış roka yapraklarını yapıştırın. En son Sasu Acılı Ton Balığını serpin. …
Devamını oku »Fırında Kalkan Balığı
Fırında Kalkan Balığı 6 Kişilik Fırında Kalkan Balığı Fırında Kalkan Balığı Malzemeler: Orta boy kalkan balığı (yaklaşık 2 kg.) 7-8 ançüez filetosu 4-5 diş sarımsak 1 adet Meksika biberi Yarım limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu 1 adet rezene, mandolinde doğranmış (birazını servis için ayırın) 2 çorba kaşığı kapari 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Fırında Kalkan Balığı Hazırlanışı: İnce doğranmış ançüezleri, …
Devamını oku »Hamsili Makarna
Hamsili Makarna 4 Kişilik Hamsili Makarna Hamsili Makarna İçin Malzemeler: 300 gram temizlenmiş hamsi 1 paket spagetti 500 gram çeri domates 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 3 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı sumak 1 çay kaşığı pul biber Tuz, karabiber Taze kekik yaprakları 1 adet limonun rendelenmiş …
Devamını oku »Izgara Levrek Fileto
Izgara Levrek Fileto (1 Kişilik) Izgara Levrek Fileto Malzemeler 400 gram levrek fileto 1 çay kaşığı limon suyu 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yeterince tuz Izgara Levrek Fileto Hazırlanışı Fileto haline getirdiğiniz levrekleri zeytinyağı ve limon suyundan oluşan sosun içerisinde 5 dakika yatırın. Izgarada veya ızgara yoksa tavada, balığın derili tarafını 4 dakika, ön yüzünü ise 3 dakika olmak kaydıyla kısık …
Devamını oku »Levrek Buğulama
Levrek Buğulama Levrek Buğulama Malzemeler 300 gram levrek fileto 3 adet domates rendesi Yarım kuru soğan 1 diş sarımsak 30 gram mantar 1 adet defne yaprağı 30 gram tereyağı 1 yemek kaşığı krema Yarım limon 2 adet sivri biber (jülyen doğranmış) Yeterince tuz Yeterince karabiber Yeterince pul biber Yeterince kimyon Yeterince maydonoz Levrek Buğulama Hazırlanışı Soğanı, sarmısağı, mantarı ve sivri …
Devamını oku »Pancar Yaprağında Levrek Fileto
Pancar Yaprağında Levrek Fileto (2 Kişilik) Pancar Yaprağında Levrek Fileto İçin Malzemeler: Levrek Filetoları İçin: 2 adet levrek filetosu 3 adet fileto ançüez Yarım Meksika biberi 3 diş sarımsak Yarım ceviz büyüklüğünde zencefil 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım limonun kabuğu ve suyu Tuz, karabiber Pancar Yaprakları İçin: 3 demet pancar yaprağı 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 2 diş sarımsak Yarım …
Devamını oku »Palamut Köftesi Tarifi
Palamut Köftesi (4 Kişilik) Palamut Köftesi İçin Malzemeler 1 adet orta boy temizlenmiş palamut (derisiz ve kılçıksız) 1 adet kırmızı soğan 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1,5 su bardağı fincanı galeta unu Yarım çay bardağı un 1 çay kaşığı sebze çeşni 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet yumurta Tuz, karabiber Kızartmak için sıvı yağ Dip Sosu İçin; …
Devamını oku »