Yemek Bloggerlarından Kipa Yöresel Lezzetler Festivali’ne Tam Not
İzmir’in ünlü yemek bloggarları, Kipa’nın 3. Yöresel Lezzetler Festivali’nin tanıtım etkinliğinde buluştu. Mantıdan şalgam suyuna, künefeden turşuya farklı lezzetleri tadan ...
İzmir’in ünlü yemek bloggarları, Kipa’nın 3. Yöresel Lezzetler Festivali’nin tanıtım etkinliğinde buluştu. Mantıdan şalgam suyuna, künefeden turşuya farklı lezzetleri tadan ...
22 ülkede, 1 milyondan fazla restoranın gerçek menü bilgilerine sahip olan Zomato, İstanbul’daki 254 restoranın iftar menülerini ve programlarını bir ...
Toyga Çorbası İçin Malzemeler: Yarım çay bardağı göce (buğday) Yarım çay bardağı nohut 2 su bardağı yoğurt (tercihen süzme) 1 ...
Fatih Karadeniz Pidecisi, Ramazan coşkusunu geleneksel lezzetlerle yaşamak isteyenleri Karadeniz usulü iftar sofrasına davet ediyor. Pidenin üstadı, yöresel lezzetlerindeki ustalığını ...
Kolaylıkla Yapabileceğiniz Haydari Tarifi İçin Malzemeler; 4 çorba kş. Süzme Yoğurt 1/2 demet Dereotu 3 diş Sarımsak 1/2 çay bar. ...
İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: 125 gram irmik 200 gram toz şeker 250 gram süt 90 gram tereyağı 10 gram çam ...
Kuru Domates Çorbası İçin Malzemeler: 100 gram tereyağı 2 çorba kaşığı un 10-12 adet kurutulmuş domates 1 çay bardağı kesme ...
Tavuk Suyuna Çorba İçin Malzemeler: 1 kilo tavuk eti veya bütün tavuk Birkaç dal kereviz sapı 1-2 adet havuç 1 ...
Sebzeli Bulgur Pilavı İçin Malzemeler: 1 su bardağı bulgur 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet soğan 1 kase haşlanmış sebze ...
Soslu Top Köfte İçin Malzemeler; Yarım kilo kıyma 1 adet orta boy soğan 2 yemek kaşığı tereyağı 3-4 yemek kaşığı ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki