Tavuklu Pilav
Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4- 6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak tavuk ...
Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4- 6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak tavuk ...
Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin kurucu direktörü Dr. Öğr. Üyesi ...
Mangalda pişen tavuk etinin lezzeti paha biçilmez olur. Hele bir de ateşin kokusu ete sindi mi apayrı bir tat oluşur. ...
Pirinçli tavuk sarma tarifi için malzemeler 1 su bardağı pilavlık pirinç 4 parça tavuk göğüs eti 2 su bardağı su ...
Dünyayı değiştirmeye mutfaktan başladı: Dünyanın En İyi 10 Şefinden Biri Ebru Baybara Demir Mardinli şef ve sosyal girişimci Ebru Baybara ...
Bayram Geleneği, Aile Yemeği Kuru gıda sektörünün lideri Reis Gıda, Bayramın bereketinin ve güzelliğinin sofralarınızdan ayrılmamasını dilerken, ülkemizin ve Müslüman ...
BAYRAM SOFRALARINDA SERİNLETİCİ TATLARA YER VERİN Ramazan ayının sonlarına yaklaşılan bu günlerde bayram menüleri şimdiden oluşturulmaya başlıyor. Genellikle bayram boyunca ...
Çook rahatlığıyla lezzetli bir Ramazan Ramazan sofraları deyince akla en sevdiğimiz çeşit çeşit yemekler, tatlılar, mevsime uygun salatalar, börekler geliyor. ...
Zerdeçallı Patates (4 Kişilik) Malzemeler: 8 adet orta boy patates 1 kase süzme yoğurt 1 tatlı kaşığı zerdeçal 2 ...
Ebegümeci Oğlak Kapama (4 Kişilik) Ebegümeci Oğlak Kapama Malzemeler 1 kilo oğlak eti 4-5 diş sarımsak 1 adet soğan (2’ye ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki