Ana Sayfa » Etiket arşivi: Ana Yemekler (sayfa 48)

Etiket arşivi: Ana Yemekler

Doygun’dan İlk Kez Okullara Özel Katkısız Ekmek

Ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin Türkiye’deki ilk üreticisi ve isim babası olan Doygun Ekmek, okul kantinlerine özel yepyeni iki ürüne daha imza attı. Türkiye’de ilk kez Doygun Ekmek tarafından hayata geçirilen Doygun Tam Buğday Hamburger ve Sandviç Ekmekleri yüzde yüz tam buğday unundan üretiliyor ve hiçbir katkı maddesi içermiyor. Okul kantinlerinde satılan hamburger ve sandviçlerin baş tacı olacak katkısız Doygun …

Devamını oku »

Dana Rulado

Malzemeler: • 180 gram rulo bonfile • Tuz, taze çekilmiş karabiber • 1’er dal taze biberiye, kekik, fesleğen • 1 adet soğan • 1 çorba kaşığı tereyağı Kabuklu Patates Püresi İçin: • 200 gram patates • 50 cl. süt • Tuz, taze çekilmiş karabiber • Bir tutam rendelenmiş muskat, ceviz • 1-2 yaprak taze fesleğen • 1 çorba kaşığı parmesan …

Devamını oku »

Weber Q200 İle Pratik Barbekünün Tadını Çıkarın

Weber, barbeküde pratiklik ve lezzeti bir arada buluşturuyor. Weber’in sıcaklığı, sonbahar serinliğinde aile ve arkadaş sofralarınızı da ısıtıyor. Kaliteli ve pratik barbekülerini müşterileriyle buluşturan Weber, aile toplantıları veya arkadaş guruplarıyla, iş hayatından uzak güzel bir haftasonu geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Dost sohbetlerine konuk olan Weber Q200 Barbekü,  pratikliği ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. Portatif boyutları ile barbekü yapmanın zahmetini ortadan …

Devamını oku »

Sonbahar Meyvelerinden Önce Kış Meyveleri Geldi!

Uzun ve sıcak bir yazın ardından, sonbahara merhaba diyemeden kış mevsimi başladı. Değişen havalarla birlikte soframıza misafir ettiğimiz sebze ve meyveler de ani bir değişim gösterdi. Kış sebze ve meyveleri ile bu besinlerin yararlarını Hisar Intercontinental Hospital Beslenme ve Diyet Uzmanı Elif Karacanoğlu’na sorduk. Yaz boyunca sonbahar sebze ve meyvelerinin güneş ışığını çekerek köklerine kadar ulaştırdığını dile getiren Karacanoğlu, ‘Bu …

Devamını oku »

COOK Bas ve Kes Streç Film ile artık gıdalarınızı streçlemek çok kolay

Mutfağınıza yenilikleri getirmeye devam eden COOK markası bu kez patentli bir ürün olan COOK Bas ve Kes Streç Film ile günlük hayatınızı kolaylaştırıyor. Mutfaklarınız da streç filmin ucunu aramaya son veren, el kesmeyen ve pratik kesim yapan COOK Bas ve Kes Streç Film ile artık streçlemek çok daha kolay. Türkiye’de bir ilk olan patentli kutusu sayesinde streç filmin ucunun içeriye …

Devamını oku »

Carte d’Or’dan kışa özel dondurmalı tarifler!

Ev tipi dondurmalar arasında sahip olduğu yenilikçi yüzüyle fark oluşturan Carte d’Or, birbirinden güzel dondurmalı tatlı tarifleriyle kış aylarına farklı bir lezzet getiriyor.  Birbirinden eşsiz lezzetleri dondurma severlerle buluşturan ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or, mutfağınızdaki malzemelerle, harika tatlılar oluşturabileceğiniz çok özel tarifleriyle kış aylarına renk getiriyor. Uzman şeflerle beraber yapımı çok kolay, yemesi çok zevkli ilham …

Devamını oku »

Bayramda Kurulan Ziyafet Sofraları Astım Ataklarını Tetikliyor!

Aile bağlarının güçlendiği, ziyaretlerin ziyafete dönüştüğü bayramlarda astım hastalarının kendilerine daha da dikkat etmesi gerektiğine değinen Prof. Dr. Yonca Tabak, “Bayramlarda beslenmeye gösterilen özen azaldığından, alerjik astımı olanların atakları artıyor” açıklamasında bulundu. Beslenmenin astım hastaları için çok daha fazla önem taşıdığına dikkat çeken Alerji Uzmanı Prof. Dr. Yonca Tabak, astım ve reflü arasındaki ilişkiyi de belirterek, astım hastalığında akciğerlerdeki havanın …

Devamını oku »

Bayramda Eti Fazla Kaçırdıysanız Portakal Suyu İçin

Etin baş tacı olduğu bayram sofrasının nasıl olması gerektiğini Hisar Intercontinental Hospital Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Elif Karacanoğlu’ndan öğrendik. Et, demir, B 12, folik asit ve birçok vitamin-mineral yönünden zengin olsa da metabolizmamızı çalıştıran posa ve C vitamininden oldukça fakirdir. Et tüketimi arttıkça kişinin vücudundaki toksin oranı da artar; bu da C vitamini gibi bir antioksidana ihtiyacı açığa çıkarır. …

Devamını oku »

Ülker Damla Sakızlı Toffe ile bayram daha keyifli olacak

Geleneksel tatlarımızdan damla sakızını toffe şeker ile birleştiren Ülker, Kurban Bayramı’nda da ikramlarınıza lezzet ve şıklık katacak. Benzersiz damla sakızı aroması ve yumuşak dokusu ile Ülker Damla Sakızlı Toffe, lezzetli bir bayram ikramı olacak. Ülker, Damla Sakızlı Toffe ile geleneksel tatlarımızdan damla sakızını şekerle birleştiriyor. Akdeniz’in geleneksel lezzetlerinden damla sakızı; Ülker Damla Sakızlı Toffe şekeri ile Kurban Bayramı’nda eşsiz bir …

Devamını oku »

Carte d’Or Meyve Tatlısı Karışımları ile meyve tatlıları artık tam kıvamında

Carte d’Or Tatlı serisinin merakla beklenen yeni üyesi “Carte d’Or Fırında Meyve Tatlısı Karışımları” raflarda yerini aldı. Türkiye’de ilk kez, geleneksel meyve tatlılarından vazgeçemeyenler için özel olarak geliştirilen Carte d’Or Fırında Meyve Tatlısı Karışımları, paketin içinden çıkan şeker karışımı ve fırın torbası ile kısa sürede pişirme ve her seferinde aynı kıvamı tutturma imkânı sağlıyor. Farklı lezzetleri sunan Carte d’Or, tatlı …

Devamını oku »