Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İftar Yemekleri

Zeytinyağlı Barbunya

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in İftar Yemekleri, Pratik Yemekler
478 15
0
Zeytinyağlı Barbunya
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Zeytinyağlı-Barbunya-yemek-zevkiZeytinyağlı Barbunya İçim Malzemeler:                         

500 gram barbunya

1 adet soğan

2 adet orta boy havuç

2 adet orta boy patates

1 çay bardağı zeytinyağı

1 çorba kaşığı domates salçası

1 tatlı kaşığı tuz

1 yemek kaşığı silme toz şeker

7-8 dal maydanoz

1 adet yeşil biber

1 adet domates

Yarım limon

(4 Kişilik) 

Hazırlanışı:                          

Akşamdan ıslattığımız barbunyaları diri kıvamda haşlayın ve süzün. Soğanları kıyın, patatesleri ve havuçları da istediğiniz şekilde doğrayın.

Zeytinyağının yarısını tencerede ısıtıp önce soğanı sonra da sebzeleri kavurun. En son birkaç kaşık sıcak su ile inceltilmiş salça ile zar şeklinde doğranmış domatesi ilave edin. Tuzunu, kalan zeytinyağını, şekerini, yarım limonun suyunu ve üzerini geçecek kadar suyunu ekleyin. Birkaç taşım kaynatıp önceden haşlamış olduğunuz barbunyaları ilave edin.  Barbunyalar yumuşayınca tencerenin kapağını açmadan, oda ısısında soğumaya bırakın. Kıyılmış maydanoz ile servise sunun.

Tags: barbunyaiftarRamazan ayısahuryemek zevkiZeytinyağlı BarbunyaZeytinyağlı Barbunya HazırlanışıZeytinyağlı Barbunya MalzemelerZeytinyağlı Barbunya Tarifi
Previous Post

Kolay Kadınbudu Köfte Video

Next Post

Del Mare’nin ihtişamlı değişimi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Del Mare’nin ihtişamlı değişimi

Del Mare’nin ihtişamlı değişimi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki