Zeytinyağlı Barbunya (4 Kişilik) Malzemeler: 750 gram taze barbunya (ayıklanmış) 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet domates (kabuksuz küçük küp doğranmış) 1 adet büyük tatlı soğan (küp doğranmış) 1 diş sarımsak 1 adet orta boy havuç (küçük küp doğranmış) 1 adet bütün çarliston 1 tatlı kaşığı toz şeker 3 su bardağı su Deniz tuzu Hazırlanışı: Soğan ve havuçları zeytinyağında kavurun. …
Devamını oku »Etiket arşivi: Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi
Zeytinyağlı Barbunya İçin Malzemeler 1 kilo barbunya 1 adet soğan 3 adet domates 1 adet havuç 1 adet sivribiber 1 tatlı kaşığı salça 3 su bardağı su 2 adet kesme şeker 2 diş sarımsak 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz İç Pilav İçin Malzemeler 2 su bardağı pirinç 50 gram ciğer 1 adet domates 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 çorba …
Devamını oku »Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya İçim Malzemeler: 500 gram barbunya 1 adet soğan 2 adet orta boy havuç 2 adet orta boy patates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı silme toz şeker 7-8 dal maydanoz 1 adet yeşil biber 1 adet …
Devamını oku »