Çeşidiye (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram kuzu kuşbaşı 200 gram arpacık soğan 50 gram kuyruk yağı 100 gram badem 1 adet yeşil elma 1 yemek kaşığı un 1 adet kabuk tarçın Hazırlanışı Kuyruk yağını eritin. İçerisine kuzu etlerini ilave edip kavurun. Arpacık soğanı ekleyip, pişirmeye devam edin (Kapağını kapatın ki etler yumuşak kalacak bir http://sexhatlari.xyz şekilde pişmeye devam etsin). Unu …
Devamını oku »Tarifler
Biberli ve Soğanlı Kavurma
Biberli ve Soğanlı Kavurma (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram kuzu eti 2 adet dolmalık yeşilbiber 2 adet orta boy kırmızı soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tutam kekik 1 tutam karabiber Tuz 3 adet orta boy domates Hazırlanışı: Etleri iyice ısıtılmış tavada suyunu salıp çekene dek pişirin. Tereyağını, sıvı yağı ve 1 adet zar şeklinde …
Devamını oku »Pirzola Beğendi
Pirzola Beğendi (2 Kişilik) Malzemeler: 6 adet kuzu pirzola 2 diş sarımsak 500 gram domates 1 yemek kaşığı sirke 1 dal taze kekik 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım demet maydanoz 4 dilim ekmek 100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri Tuz, kimyon, karabiber Hazırlanışı: Domatesi rendeleyin. Sarımsakları ince ince kıyın. Domates ile sarımsakları tencereye aktarın. Taze kekiği ve sirkeyi de ilave edin. …
Devamını oku »Kremalı Sebzeli Fırında Tavuk
Kremalı sebzeli fırında tavuk tarifi için Malzemeler 500 gr tavuk göğsü 1 paket krema 2 adet havuç 1 paket kremalı mantarlı hazır çorba 2 adet yeşil kabak 1 su bardağı rendelenmiş tost kaşar peyniri 1 çay kaşığı tuz, karabiber Kremalı sebzeli fırında tavuk tarifi Hazırlanışı Tavuk etini kuşbaşı olacak şekilde ufak ufak doğrayın. Kabakları rendeleyip suyunu sıkın. Havuçları soyup yıkayın …
Devamını oku »Pizza Makarna
MALZEMELER 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet dolmalık biber 5-6 adet mantar 2 diş sarımsak 1 su bardağı domates sos Tuz,karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1/2 kangal sucuk 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 su bardağı parmesan 1/2 paket burgu makarna YAPILIŞI Zeytinyağında biber, mantar, sarımsak , sucuğun yarısını soteleyin. Üzerine domates sos ekleyip tuz,karabiber ve pul biber …
Devamını oku »Pirinçli Tavuk Sarma
Pirinçli tavuk sarma tarifi için malzemeler 1 su bardağı pilavlık pirinç 4 parça tavuk göğüs eti 2 su bardağı su Yarım soğan 40 gr kaju fıstığı 2 yemek kaşığı ince doğranmış taze fesleğen Yarım çay kaşığı zerdeçal Yarım çay kaşığı taze rendelenmiş muskat Taze çekilmiş karabiber Tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım tatlı kaşığı tereyağı Pirinçli tavuk sarma hazırlanışı Tavuk …
Devamını oku »Vişneli Turta
Vişneli Turta (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çay bardağı su 1,5 su bardağı un Yarım su bardağı badem ezmesi 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın 15 adet taze vişne (tercihen saplarıyla birlikte) 1 paket bitter çikolata (80 gram) Hazırlanışı: Yumurtaları ve şekeri 5 dakika çırpın. Zeytinyağını …
Devamını oku »Çikolatalı Pasta
Çikolatalı Pasta (8 Dilim İçin) Malzemeler: Pandispanyası İçin: 3 adet yumurta 125 gram pudra şeker 125 gram elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao 3 yemek kaşığı su Çikolatalı Kreması İçin: 200 ml. krema 1 paket kremşanti 300 gram labne 160 gram bitter çikolata 2 yemek kaşığı kakao Çikolata Parçaları İçin: 1 paket …
Devamını oku »Çayın ve kahvenin vazgeçilmezleri
Çayın ve kahvenin vazgeçilmezleri Yaz aylarının lezzetli meyveleriyle çay ve kahvenin yanına yakışacak lezzetli ikramlıklar hazırladık. Şeftalili Tart (6 Kişilik) Malzemeler: 1 su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 su bardağı şeker 2,5 su bardağı un Yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzeri İçin: 3 adet büyük boy şeftali 2 tatlı kaşığı …
Devamını oku »Şeftalili Donmuş Yoğurt
Şeftalili Donmuş Yoğurt (6 Kişilik) Malzemeler: 200 ml. krema 900 gram süzme yoğurt Yarım su bardağı bal ya da 1 su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı vanilya özütü ya da 1 paket vanilya 2 adet şeftali Hazırlanışı: Kremayı şeker kullanıyorsanız şeker ve vanilya ile birlikte iyice çırpın. Kabaran kremaya süzme yoğurdu ve bal kullanıyorsanız balı ekleyerek tatlandırın. Yoğurt …
Devamını oku »