Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 252)

Tarifler

Televizyon Keyfinizin Vazgeçilmezi Magnum Mini!

Magnum keyfini evde de doya doya yaşamak isteyenlere özel olarak sunulan Magnum Mini, farklı lezzet seçenekleriyle televizyon karşısında geçirdiğiniz anlarınıza keyif katıyor. Rahat koltuğunuza kurulup, yeni sezonda en sevdiğiniz diziyi ya da filmi izlemenin muhteşem keyfi Magnum Mini lezzetleriyle gerçek bir hazza dönüşüyor. Magnum tutkunlarının dolaplarından eksik etmediği Magnum Mini serisi, Classic, Classic-Badem-Beyaz, Pink Black, Double, Classic-Antep Fıstık-Fındık ve Badem …

Devamını oku »

Et İşi

Malzemeler: • Kontrfile Et • Salatalık • Japon turpu • Avokado • Göbek marul • Mayonez Hazırlanışı: Eti çok ince olacak şekilde dövün. Jülyen doğradığınız tüm yeşillikleri etin içine koyup sarın. Dışını susam, Antepfıstığı, öğütülmüş permasan ile süsleyip servis yapın. Kuzu Sırtı Kuzunun sırt etini 2 hafta boyunca vakumlu olarak soğutucuda dinlendirdikten sonra süt, zeytinyağı, deniz tuzu, tane karabiber, taze …

Devamını oku »

Acılı Tarhana

Malzemeler 1750 gram salçalık kırmızıbiber 250 gram kırmızı acı biber 1 kilo orta boy salçalık domates 8 su bardağı un 1 çorba kaşığı tuz 500 gram süzme yoğurt Hazırlanışı: Salçalık biberlerin ve acı biberlerin ham çekirdeklerini temizleyip saplarını kestikten sonra zar şeklinde doğrayın. Salçalık domateslerin de kabuğunu soyup aynı sekilde doğrayın. Doğramış olduğunuz biberler ile domatesleri mutfak robotuna aktarın. Püre …

Devamını oku »

Adaçayı Ravioli

Malzemeler: 16 adet ravioli 225 gram ricotta peyniri 100 gram çekirdeği alınmış küp domates 1 dal taze kekik 1-2 dal taze adaçayı 100 gram tereyağı Tuz, taze çekilmiş karabiber   Hazırlanışı: Geniş bir tavayı ocakta ısıtıp tereyağını ekleyin. Tereyağı eriyip köpürünce küp doğranmış domatesi, adaçayını, taze kekiği, tuzu ve karabiberi ekleyin. 1 dakika kaynatıp ocaktan alın. Makarnayı 1 tatlı kaşığı …

Devamını oku »

Kurutulmuş Sebzeli Domates Püresi

Malzemeler: 1 kilo olgun domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı kurutulmuş sebze Hazırlanışı: Domatesleri soyup iri küp şeklinde doğrayın. Mutfak robotuna aktarın. Zeytinyağı ve sirkeyi ekleyip tatlandırın. Püre haline gelene dek ezin. Mutfak robotundan alıp kurutulmuş sebzeleri ilave ederek karıştırın. Püreyi isteğe göre buz kalıplarına veya piknik poşetlerine aktarın. Piknik poşetlerine aktaracağınız miktarı tek …

Devamını oku »

Elmalı Kurabiye

Malzemeler: • 200 gram margarin (oda ısısında yumuşatılmış) • 1 adet yumurta • 1 paket kabartma tozu • 1 paket vanilya • 2 çorba kaşığı süt • 1 çay bardağı pudra şekeri • 3-3,5 su bardağı un İç Harcı İçin: • 3 adet büyük boy elma • 1 yemek kaşığı tarçın • 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi • 1 …

Devamını oku »

Tavuklu Tagliatelli

Malzemeler: 50 gram kuru domates 40 gram porçini mantarı 4 porsiyon taze tagliatelli makarna 4-5 dal taze fesleğen 1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 3-4 adet arpacık soğan 2 çorba kaşığı krema 100 gram tavuk göğüs eti Tuz, taze çekilmiş karabiber   Hazırlanışı:   Porçini mantarları nemli bir bezle sildikten sonra küçük küçük doğrayın. Orta ateşte zeytinyağını ısıtıp sırasıyla porçini mantarı, …

Devamını oku »

Fırında Mücver

Malzemeler: • 3 adet büyük boy kabak • 1 kase rendelenmiş beyaz peynir ve kaşar peyniri karışımı • 1 demet taze soğan • 2 çay bardağı un • Yarım demet dereotu • Yarım demet nane • Yarım demet maydanoz • 4 adet yumurta • 1 tatlı kaşığı pul biber • 1 kahve fincanı zeytinyağı Hazırlanışı: Kabakların kabuğunu kazıyın ve kabakları …

Devamını oku »

Domates Soslu Penne

Malzemeler: 400 gram penne makarna 3 çorba kaşığı toz parmesan 60 gram tereyağı 4-5 dal taze fesleğen 400 gr domates sos 1 kahve fincanı zeytinyağı Domates Sos İçin: 1 kilo Çanakkale domatesi 4-5 dal taze fesleğen 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kıyılmış taze sarımsak Bir tutam toz şeker Tuz   Hazırlanışı: Domates sos için; Domatesleri yıkayıp dörde bölün. …

Devamını oku »

Biber Salçası

 Malzemeler: 3 kilo salçalık kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı tuz 2 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı: Salçalık biberlerin çekirdeklerini temizleyin. İrice doğradıktan sonra mutfak robotuna aktarıp püre haline gelinceye kadar ezin. Hazırladığınız biber püresini geniş bir alüminyum tepsiye yayın. Güneşli ve kuru bir ortamda 3 gün boyunca günde birkaç kez, tahta kaşıkla iyice karıştırarak koyulaşmasını sağlayın. Suyunu iyice çekince tuzunu ekleyip …

Devamını oku »
Deneme bonusu