Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Taze Rezeneli Kuzu Eti

Taze Rezeneli Kuzu Eti

0185Malzemeler:
• 700-800 gram kuzu eti
• 2 sap rezene
• 1 adet soğan
• 50 gram tereyağı
• 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
• 1 tatlı kaşığı kimyon
• Tuz
• 1 su bardağı su

Hazırlanışı:
Rezeneleri temizleyip irice doğrayın. Soğanı soyup ay şeklinde kestikten sonra 1 tatlı kaşığı tuz ile iyice ovun.Düdüklü Tencereyi ocağa alın. Rezeneyi Düdüklü Tencerenin dibine yerleştirin. Üzerine kuzu etini, doğranmış soğanı, küçük doğranmış tereyağı parçalarını, tuzu ve baharatını serpin. En son suyunu ilave edin. Düdüklü Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika pişirin. Buharı çıkınca kapağını açın. Servis tabağına aktarıp sıcak servis yapın.

OKU ➤  Tefal ActiFry İle Balık Kızartmalar Artık Çok Daha Hafif Ve Sağlıklı

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük süt 2 paket krema …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir