Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Garnitürlü Havuç Çorbası

Garnitürlü Havuç Çorbası

Garnitürlü Havuç Çorbası
Puan ver

garniturlu_havuc_corbasıMalzemeler

3-4 adet büyük havuç

3 su bardağı etsuyu

2 çorba kaşığı sıvıyağ

1 çay kaşığı zencefil

1 yemek kaşığı tereyağ

1 kase garnitür

Dereotu

Kırmızı pulbiber

Tuz

Hazırlanışı

Havuçları rendeleyin. 2 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Etsuyunu ve suyu ekleyin.Haşlayın. Zencefil,dereotu, garnitürü ekleyin. Tuz ve 1 yemek kaşığı tereyağı ilavesiyle çorbayı pişirin. Servis kasesine alın pulbiberle servis yapın.

OKU ➤  Lezita Pratik Şef Ailesi’ne yeni Çıtır Kıtır Serisi eklendi

Tavsiye

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELERPuan ver ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER Son zamanlarda dikkatinizden kaçmamıştır belki, her yerde biraz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir