Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Garnitürlü Havuç Çorbası

Garnitürlü Havuç Çorbası

garniturlu_havuc_corbasıMalzemeler

3-4 adet büyük havuç

3 su bardağı etsuyu

2 çorba kaşığı sıvıyağ

1 çay kaşığı zencefil

1 yemek kaşığı tereyağ

1 kase garnitür

Dereotu

Kırmızı pulbiber

Tuz

Hazırlanışı

Havuçları rendeleyin. 2 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Etsuyunu ve suyu ekleyin.Haşlayın. Zencefil,dereotu, garnitürü ekleyin. Tuz ve 1 yemek kaşığı tereyağı ilavesiyle çorbayı pişirin. Servis kasesine alın pulbiberle servis yapın.

OKU ➤  Soğuk Kekikli Kabak Çorbası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir