Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Pazılı Ekşili Kuzu

by Yemek Zevki Editör
23 Haziran 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Pazılı Ekşili Kuzu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pazılı-ekşili-kuzu-yemek-zevkiPazılı Ekşili Kuzu İçin Malzemeler:
• 400 gram yağsız kuzu kuşbaşı
• 2 bağ pazı
• 250 gram haşlanmış nohut
• 350 gram yoğurt
• 2 adet limon
• 2 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• 1 demet taze nane
• 1 adet yumurta

Hazırlanışı:
Önce kuzu etlerini yumuşayana kadar suda haşlayın. Bir kap içerisinde yoğurt, un, yumurta, limon suyunu karıştırıp koyu ayran kıvamında karıştırın. Etler piştikten sonra biraz daha su ilave edin ve yapmış olduğunuz yoğurtlu karışımı süzdürerek yavaşça kaynayan etlere ekleyin. İnce doğranmış pazı yapraklarını ve haşlanmış nohutları ilave edip bir taşım kaynatın. Tereyağında taze naneleri hafif soteledikten sonra yemeğinize ilave edip, servis yapın.

Tags: ana yemekiftariftar yemeğimenüPazılı Ekşili KuzuPazılı Ekşili Kuzu HazırlanışıPazılı Ekşili Kuzu MalzemelerPazılı Ekşili Kuzu Tarifiramazanyemek zevki
Previous Post

Sırma’dan Ramazan Sofralarınızı Taçlandıracak Litrelik Meyveli Maden Suyu

Next Post

Çikolatalı Çilek Topları

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Çilek Topları

Çikolatalı Çilek Topları

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki