Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Levrek Beyti

by Yemek Zevki Editör
21 Eylül 2016
in Balık Yemekleri
483 10
0
Levrek Beyti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

levrekbeyti

 

Levrek Beyti Tarifi

Malzemeler:

400-450 gram levrek

2 dilim bayat ekmek

1 kahve fincanı sıvı yağ

Tuz, pul biber, kekik, toz karabiber

1 adet orta boy salçalık kırmızı biber

2-3 dal taze soğan

Yarım demet maydanoz

100 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı: Ekmeklerin kenarlarını kesin, içini çıkartıp ıslattın ve suyunu iyice sıkın. Temizlenmiş levrek etini çukur bir kaba alın. Ekmek içini, sıvı yağı, tuzu, baharatı, zar şeklinde doğranmış kırmızı biberi, çok ince kıyılmış taze soğan ile maydanozu ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. İyice yoğurun. Balık hamurunu şişlere geçirin. Elinizle düzelterek yassılaştırın. Izgarada kızartın.

Lezzet tamamlayıcıları: Roka, kırmızı soğanlı salata ve baharatlı çıtır yufkalar.

Tags: Balıkbalık tarifibalık yemeğiBeytilevreklevrek beytiTarifler
Previous Post

Tahinli Patates Püresi

Next Post

Çeçil Peynirli Patlıcan Salatası Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çeçil Peynirli Patlıcan Salatası Tarifi

Çeçil Peynirli Patlıcan Salatası Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki