Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Çeçil Peynirli Patlıcan Salatası Tarifi

by Yemek Zevki Editör
25 Kasım 2016
in Haber Turu, Salata Tarifleri
458 35
0
Çeçil Peynirli Patlıcan Salatası Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cecil_patlican

Malzemeler:
5 adet patlıcan
3-4 adet domates
2-3 adet kapya biber
1 baş sarımsak
Zeytinyağı
1 tutam tel peyniri

Hazırlanışı:
Patlıcan ve kapya biberlerini çatalla birkaç yerinden delikler açtıktan sonra odun ateşinin üzerine yerleştirin.Sarımsağı enine ikiye kesip bütün olarak odun ateşinin üzerine yerleştirin.Sebzeler közlendikten sonra elinizin dayanabildiği kadar sıcaklıkta patlıcanların kabuğunu soyun ve çekirdeklerini de bir güzel temizleyin. Biberlerin de kabuklarını soyun, Çekirdeklerini temizleyin. Patlıcanı ve biberleri çatalla ezip karıştırın. Pişirdiğiniz sarımsakları da ekleyin. Odun ateşinin üzerine ısıya dayanıklı bir kap yerleştirin, patlıcanlı karışımı ve zeytinyağını ilave edip sürekli karıştırarak ısıtın. En son elinizle didiklediğiniz çeçil peynirinden ekleyin. Peynirler eriyinceye kadar karıştırın.
Hemen servis yapın.

Tags: Çeçilçeçil peynirimalzemepatlıcanpatlıcan salatasıpeynirtarif
Previous Post

Levrek Beyti

Next Post

Toksin Arındıran Domates Karpuz Sorbe

Yemek Zevki Editör

Next Post
Toksin Arındıran Domates Karpuz Sorbe

Toksin Arındıran Domates Karpuz Sorbe

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki