Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 53)

Haber Turu

Koska 2015’te Yüzde 25 Büyüme Hedefliyor

2014 yılını 180 milyon TL ciro ile kapatan Koska, 2015 yılında 425 adet ürün çeşidi ile 225 milyon TL ciro ve yüzde 25 büyüme hedefliyor.  78 ülkeye ihracat yapan Koska, 2015’te satış oranını yüzde 30’a çıkartarak 100 ihraç pazarına sahip olmak  için çalışacak. 108 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü markaları arasında yer alan Koska, düzenlediği basın toplantısında, 2014 yılını değerlendirdi …

Devamını oku »

Kalbi Sevdikleri İçin Atanlar Faruk Güllüoğlu’na

Faruk Güllüoğlu’nun özgün lezzetleri arasında yer alan çikolata, kurabiye, pasta ve drajeler, birbirinden şık paketleri ve sürpriz hediyelerle Faruk Güllüoğlu mağazalarında yerini alıyor.  Geleneksel ve modern mutfak kültürünün benzersiz lezzetlerini tatlı sektörüyle buluşturan, 140 yılı aşkın babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, Sevgililer Gününde tatlı bir hediye paylaşmak isteyenlere çok özel ve ekonomik seçenekler sunuyor. …

Devamını oku »

Dünyanın En Büyük Şekerleme Ve Tatlı Fuarında 81 Türk Firması Boy Gösterecek

Bisküvi, şekerleme ve çikolata sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmaları dünyanın en büyük bisküvi ve şekerleme fuarı olarak kabul edilen ISM 2015-Uluslararası Bisküvi ve Şekerleme Fuarı’nda (ISM 2015) boy göstermeye hazırlanıyor. 81 Türk firması, İstanbul Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği öncülüğünde, 1-4 Şubat tarihleri arasında Köln Messe fuar alanında, yaklaşık bin 400 metrekarelik alanda Türk ürünlerini potansiyel alıcılarla …

Devamını oku »

İkbal, Üretimini Canlı Yayın ile İzlemeye Açtı

Gıda sektöründe ülkemizin öncü markaları arasında yer alan, 93 yıllık geçmişi ile dikkat çeken İkbal Gıda Türkiye’de et sektöründe bir ilke imza attı. Tüketicilerine duyduğu saygı ve markasına olan güveni ile İkbal, Afyon’da bulunan üretim tesislerini Türkiye ve dünyanın kontrolüne açtı. 1922 yılında Afyon’da kurulan, dededen toruna nesiller boyu devam eden işleyişi, tüketicilerine duyduğu saygı ve şeffaflık politikasıyla İkbal Gıda …

Devamını oku »

La Petite Maison’da Keyifli Bir Öğle Molası; Power Lunch

Nişantaşı’ndaki tarihi Maçka Palas’te yer alan La Petite Maison, iş dünyasını keyifli öğle yemeklerinde bir araya getiriyor. Kış mevsimi ile birlikte şehrin en hareketli bölgelerden biri haline gelen ve Nişantaşı’nın en merkezi lokasyonunda bulunan La Petite Maison, iş yemeklerine uygun ortamı ile fark oluşturacak. İş adamlarının kısıtlı vakitlerini en verimli şekilde geçirmeleri göz önünde bulundurarak hazırlanan özel menüde Executive şef …

Devamını oku »

Futbol Severler Ve Çocuklara KFC’den Özel Lezzetler

Fast-food devlerinden KFC’nin “Çocukla Çocuk Olunacak Menü” ve “Kazansan da kaybetsen de Futbol Kovası seninle” sloganlarıyla hazırladığı %100 gerçek tavuk etinden oluşan özel menüler, tavuk severlerle buluşuyor.   Fast-food devi KFC, çocuklar ve futbol severler için, günlük ve usta eller tarafından hazırlanan %100 gerçek tavuk eti içeren özel menülerini tavuk severlerin beğenisine sunuyor. KFC’nin “Çocukla Çocuk Olunacak Menü” sloganıyla hazırladığı …

Devamını oku »

Tetra Pak ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okullarda Geri Dönüşüm Eğitimi İçin Protokol İmzaladı

Dünyanın gıda işleme ve paketleme çözümlerinde lider şirketi Tetra Pak’ın, 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde başlattığı ve İstanbul Üniversitesi’nin bilimsel onayıyla devam ettirdiği, Küçük Şeyler Doğayı Yeniler Projesi için Tetra Pak’la İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Tetra Pak, İstanbul genelindeki okullarda öğrencilere ‘geri dönüşüm’ temalı Küçük Şeyler Doğayı Yeniler eğitimi verecek. Proje ile 2015 …

Devamını oku »

Burger King’in Enfes Sosları “Sos-Ye-Loji” ile Dijital Ortama Taşındı

Menüsünde sos olmazsa olmaz diyenler, hangi menüye hangi sosun daha çok yakışacağını merak edenler “Sos-Ye-Loji” çatısı altında toplandı. Burger King’in enfes sosları artık yepyeni bir bilim dalı olan Sos-Ye-Loji ile dijital ortamda sos severlerle buluştu. Dünyanın en büyük hızlı servis restoran zincirlerinden olan Burger King, muhteşem lezzetleriyle olduğu kadar enfes soslarıyla da misafirlerinin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Menüsünde …

Devamını oku »

Geleneksel Fransız Mutfağından Meyve Şöleni ‘St.Dalfour’

Yüz yirmi ülkede en çok sevilen reçel olarak tanınan ünlü Fransız St. Dalfour, on üç çeşidi ile Türkiye’de mutfakları renklendiriyor. Yüzde yüz doğal meyvelerden üretilen, içeriğinde şeker ve koruyucu katkı maddesi bulunmayan St. Dalfour, meyvelerin en tatlı halini sofranıza getiriyor. Geleneksel yöntemlerle ve tamamen doğal meyvelerden üretilen St. Dalfour’un şeker yerine üzüm ve elma suyu ile tatlandırılan birbirinden lezzetli reçelleri …

Devamını oku »

Sudiye’de Bir İtalyan: La Mia Luce

İstanbul’un en lezzetli ve iddialı İtalyan restoranlarının başında gelen La Mia Luce, tanınmış işletmeci Erol Usta’nın da ortaklığıyla şehrin merkezinde konumlanan ancak gürültüden ve karmaşadan uzak, seçkin ve sofistike bir lezzet üssü. 2012 yılında Suadiye Restaurant Park bölgesinde misafirlerine kapılarını açan La Mia Luce, İtalyan mutfağıyla hizmet veren Anadolu yakasının en şık ve leziz restoranlarından biri. Bu atmosferin yapan Erol …

Devamını oku »
Deneme bonusu