Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 54)

Haber Turu

Puratos’un Lezzet Harikası ‘Deli Cheesecake’ Artık Türkiye’de De Üretilecek

2 bin yıl önce Romalıların keşfettiği cheesecake’i deneyimli ustaların elinde mükemmelleştiren Puratos, ‘Deli Cheesecake’ ürününü artık Türkiye’de de üretecek. Ustaların büyük yardımcısı Puratos, geliştirdiği yenilikçi ürünler ile ekmek, pasta ve çikolata sektöründe fark oluşturmaya devam ediyor.  Son yıllarda tüketimi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de katlanarak artan cheesecake, Puratos’un ‘Deli Cheesecake’ ile lezzetin zirvesine ulaşıyor. Puratos, tüm damak tadlarına uygun …

Devamını oku »

Uludağ‘ın Artık Tatlısı Da Meşhur!

Kebap Evi’nde kestaneli tatlı olur mu? Demeyin, olur! Çünkü artık Bursa Kebap Evi tarafından Türk mutfağına Uludağ tatlısı adında yeni bir lezzet eklendi. Adını kış günlerinin vazgeçilmez tatil mekânı Uludağ’dan alan bu eşsiz lezzet, kestane, Maraş dondurması, çikolata sosu ve kendine özgü ballı şerbeti ile yaz ve kış esintilerinin bir arada buluşturuyor. Ve yolu Bursa Kebap Evi’nden geçenleri bekliyor. Türkiye’de …

Devamını oku »

Uzun Süren Yumuşak İçimli Çay Keyfinin Sırrı Lipton Demlik Poşetinde Saklı

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton’un demlik poşetleri, doğal ağaç liflerinden yapılmış filtre kağıdı ile çayın demlikte uzun süre acılmadan kalmasını sağlıyor. Geleneksel Türk çayı lezzetinden vazgeçemeyenler için Lipton, ilk bardaktan son bardağa kadar kokusu, rengi, tadı uzun süre değişmeyen yumuşak içim keyfini demlik poşetlerde sunuyor. 120 yılı aşkın süredir, uzmanlığıyla tüketici trendlerini yakından takip ederek herkesin damak tadına uygun lezzetler sunan …

Devamını oku »

Zonguldak’ta “lezzetli” bir  turizm atağı…

Türkiye’nin ünlü şefleri, gurmeleri, restoran işletmecileri, gastronomi uzmanları Zonguldak yemeklerini keşfe çıktı. Mutfağın uzmanları, bölgenin tatlarını ulusal ve uluslararası arenaya çıkarıp, tescillemek için üç gün boyunca Zonguldak ve ilçelerinde yöresel lezzetlerin peşine düşüp, tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti. Nihai hedef Zonguldak’ı ülke turizmine kazandırmak.   Zonguldak Valiliği’nin koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliği ile …

Devamını oku »

UNO’ dan Eski Usul, Yeni Lezzet “Artisan Ekmek”

UNO’nun yepyeni Artisan serisi, “Yulaflı” ve “Çavdarlı” olmak üzere iki çeşidiyle taş fırın lezzetini sofralara getiriyor. Türkiye’ nin ilk ve lider paketli ekmek markası UNO’nun, yöresel ve geleneksel lezzetleri harmanlayarak oluşturduğu, kıtır kabuklarının altında yumuşacık bir iç barındıran Uno Artisan ekmekler, Yulaflı ve Çavdarlı olmak üzere iki çeşidiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Doğal içerikleriyle, geleneksel metotlarla pişirilen UNO Artisan ekmek çeşitleri, …

Devamını oku »

Emsan’dan Mutfakların Baş Tacı Olacak Bir Yenilik

Aromasını kaybetmeden pişen sebze yemeklerinden, lokum gibi pişerek sofralara ulaşan tüm et yemeklerinin hikayesi iyi bir tavayla başlar. Emsan ısıyı eşit dağıtan yepyeni Hard Stone Granit Tava ile tadı damaklarda kalan yemeklere imzasını atacak. Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve kaliteyi mutfaklara getiriyor. Yanmaz yapışmaz yapıya sahip Hard Stone Tava,  yağ …

Devamını oku »

SOSYOTİK TRENDLER

AYIN ŞİKÂYETLERİ Sosyal medya günümüzde, yazılı basından ve televizyondan daha güçlü bir mecra. Tabii, doğru kullanıldığında… Televizyon yapımlarının, anahtar kelime olarak yazılıyla yarışma şansı yok. Yazılı mecranın yani gazete ve dergilerin de sosyal medyayla yarışma şansları yok (çok güçlü bir web siteleri varsa o ayrı)… Her gün onlarca şikâyet maili alıyorum… Şikâyet mailleri yeme içme sektörü olduğu gibi kuaföründen spa’sına, …

Devamını oku »

Profilo’dan Dumansız Ve Yapışmayan Yeni Izgaralar

Profilo, dumansız ve yapışmayan yeni Profilo PE10800B ve Profilo PEI0990B elektrikli ızgaraları ile et ve sebzelerinizi tam kıvamında ızgara edin, közleyin ve sofralarınızı gerçek lezzetlere açın. ‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var’ yaklaşımıyla hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, “sağlıklı yaşam konsepti” altında sunduğu ürünlere dumansız ve yapışmayan yeni Profilo PEI0990B ve Profilo PE10800B elektrikli …

Devamını oku »

Pınar’dan dünyanın en pratik sucuğu ‘Küpetto’

Pınar, sucuk kategorisinde bir ilke daha imza atarak, soyulmuş ve küp küp doğranmış ‘Küpetto’yu beğeniye sundu. Pınar Küpetto, kahvaltının yanısıra sucuğun yakıştığı tüm yemekler için pratik kullanım ve maksimum lezzet fırsatı sunuyor. Pınar, Türk gıda ve içecek sektöründe trendlere yön veren yenilikçi anlayışının ürünü Küpetto’yu pazara sundu. Önceden soyulmuş ve küp küp doğranmış olarak tüketicinin beğenisine sunulan Küpetto, bu özelliğiyle …

Devamını oku »

Egg&Burger’dan Kilo Aldırmayan Hamburger

Egg&Burger, “Burger Salad” ile ev yapımı burger ile salatanın muhteşem uyumunu, burger zevkinden mahrum kalmak istemeyen, formuna dikkat edenlerle buluşturuyor. Egg&Burger, kendine özgü özel tariflerle hazırladığı ev yapımı hamburgerlerini, pek çok çeşit ve farklı tariflerle burger sever misafirlerine sunuyor. Hamburger tutkunlarına lezzet şöleni yaşatan Egg&Burger, kilosuna dikkat edenleri de düşünerek özel menüler hazırlıyor. Egg&Burger, hazırladığı düşük kalorili, özel burgerler ile …

Devamını oku »