Ana Sayfa » Etiket arşivi: Hamur İşleri (sayfa 25)

Etiket arşivi: Hamur İşleri

Arzum Şef ile Yemek Yapmak Artık Daha Kolay

Mutfaktaki bir numaralı yardımcınız olan Arzum, yepyeni ürünü ‘Arzum Şef’ ile ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler sunan Arzum, kadınların mutfakta geçirdikleri zamanı ‘Arzum Şef’ ile kısaltıyor. Yavaş pişirici, sote pişirici, buharla pişirme ve ızgara gibi farklı pişirme seçenekleriyle ‘Arzum Şef’ kadınların yeni yardımcısı haline geliyor. Arzum Küçük Ev Aletleri’nin piyasaya sunduğu yeni …

Devamını oku »

Mutfağınızın Pratik Yardımcısı GoldMaster Sezar Elektrikli Rende

Tasarımı ve kalitesiyle dikkat çeken, fonksiyonel ürünleriyle mutfakta yemek yapmayı kolaylaştıran GoldMaster, 150W performans gücüyle ince, kalın her yiyeceği kolaylıkla rendeleyen Sezar Elektrikli Rende’yi müşterilerinin beğenisine sunuyor. Dilimleme, öğütme, ve rende sayesinde 3 farkı işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Rende yapmayı kolaylaştırarak zaman kaybına son veren GoldMaster Sezar Elektrikli Rende ile her türlü sebzeyi tek tuşla ince ve kalın şekilde rendeleyebiliyor, diğer aparatları …

Devamını oku »

Victorinox Blok Set Bıçaklar İle Mutfakta Keyifli Zamanlar

Deneyenlerin bir daha vazgeçemediği; hafifliği ve kolay kesimi ile  alışkanlık yaparak mutfaktaki en büyük yardımcınız olan Victorinox’dan bir yenilik daha. 360 derece dönebilen ahşap mekanizmalı, 12 parçadan oluşan Victorinox Blok Set sayesinde, mutfaktaki her türlü ihtiyacınıza uygun bıçaklarla nefis yemekler yaparken, kitap okuyabilecek ya da e-postalarınıza göz gezdirebileceksiniz. 12 parçalık Victorinox Ahşap Blok Set’te, mutfakta ihtiyacınız olan tüm bıçakları bir …

Devamını oku »

Var Mı Nazo Gibisi, Salep’in Ta Kendisi

  Nazo markası ile Türk aromalı içecek pazarını tek başına temsil eden Nazlı Gıda, Nazo Salep ile kış aylarına sıcak ve tatlı bir hava getiriyor. Soğuk kış günlerine ve erken kararan havaya sımsıcak bir lezzet katan Nazlı Gıda, sohbetleri tamamlayacak sağlıklı bir formülle Nazo Salep’i piyasaya sürüyor. Fazla yeme isteğini engelleyen “guar gum” içeriği ile formda kalmak isteyenlerin favori içeceği …

Devamını oku »

Victorinox’dan Eğlenceli Sofralara, Renkli Bıçaklar

Profesyonel ve ev kullanıcılarının vazgeçilmezi Victorinox, yepyeni mutfak seti ile hem gözlere hem de damaklara ziyafet çekmenize yardımcı oluyor. Renkli sofraların vazgeçilmezi olmaya aday, yeni Victorinox mutfak setleri ile lezzetli yemeklerinize keyif ve neşe de eklenecek.. Mutfak meraklılarının vazgeçemediği Victorinox bıçakları, lezzetli yemeklerinize, rengarenk seçenekleri ile sofrada da eşlik edecek. İsviçre’li Victorinox’un mutfak bıçaklarındaki başarısı masalara da yansıdı. Özellikle lezzetli …

Devamını oku »

Sebzeleriniz İçin En Uygun Dezenfektan: Sirke

Uzmanlar, çoğu zaman suyun bile sebzelerin temizlenmesi için yeterli olmadığını, en uygun dezenfekte yönteminin “sirke ile yıkama” olduğunu vurguluyor. Kışın en çok tükettiğimiz ıspanak, pırasa, lahana gibi sebzelerde bulunan toprak kalıntıları ve bakteriler sebebiyle yiyeceklerin çok iyi temizlenmesi gerekiyor. Sebze temizliğinde çok önemli yeri olan su bile çoğu zaman yeterli olmuyor. Sebzelerin yıkanması konusunda uzmanlar, kimyasal bazlı temizleyiciler yerine sirkenin …

Devamını oku »

Tavuklu Talaş Böreği

Malzemeler 8 adet milföy hamuru 1 adet büyük tavuk göğsü 200 gram haşlanmış bezelye 2 adet havuç 200 ml. likit krema 8-10 adet mantar Yarım limonun suyu Tuz,karabiber Yumurta sarısı Susam Hazırlanışı Tavuk göğsünü bir tencerede haşlayın. Soğuyunca küçük parçalara bölün. Bezelye ve havuçları haşlayıp havuçları küp küp doğrayın. Mantarları limonlu suda haşlayıp küçük parçalar halinde kesin. Tavuk ve sebzeleri …

Devamını oku »

Sucuklu Ispanaklı Kiş

Malzemeler Hamuru için; 200 gram un 125 gram tereyağı 1 adet yumurtanın sarısı 1 çorba kaşığı soğuk su Tuz İçi için: Yarım kilo ıspanak 1 adet kuru soğan 2 adet kırmızı biber 200 gram sucuk 25 gram çamfıstığı 30 gram tereyağı Tuz Hazırlanışı Bir kapta un ve tuzu karıştırıp ortasını açın. Yumurta,tereyağı ve suyu koyup yoğurarak bir hamur elde edin.Hamuru …

Devamını oku »

Otlu Kabaklı Ekmek

Malzemeler 250 gram kabak 200 gram un 1 paket kabartma tozu 3 adet yumurta 100 ml. sıvıyağ 25 gram margarin 100 ml. süt 150 gram kaşar peynir Taze nane Dereotu Fesleğen Tuz Hazırlanışı Kabakları soyup rendeleyin. 25 gram margarin ile suyunu çekene kadar soteleyin. Kaşar peyniri rendeleyin.Taze nane,fesleğen ve dereotunu ince ince kıyın.  Sıvıyağ, süt ve yumurtaları mikserle çırpın. İçine  …

Devamını oku »

Sebzeli Balık Böreği

Malzemeler: • 2 adet hazır yufka • 2 adet levrek ya da çipura (temizlenmiş) • 2 adet sivri biber • 3 adet domates • 1 çorba kaşığı biber salçası • 1 adet soğan • 3-4 dal taze soğan • Tuz, karabiber • 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı Üzeri için: • 1 adet yumurtanın sarısı • Haşhaş tohumu Hazırlanışı: Ayıklanmış temizlenmiş balıkları tencereye …

Devamını oku »