Ana Sayfa » Etiket arşivi: Balık (sayfa 9)

Etiket arşivi: Balık

Paşabahçe, Breakfast Club İle Güne Güzel Başlamanızı Sağlıyor

Paşabahçe, günün en önemli öğünü olan kahvaltılar için tasarladığı yeni koleksiyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyor. “Güne güzel başlayan, güzel devam eder” sloganıyla fonksiyonel, renkli ve eşsiz kahvaltılar sunan Paşabahçe, Breakfast Club ile kahvaltı sofralarına misafir oluyor. Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, “Kahvaltılarınıza Neşe Katan, Gününüzü Güzel Başlatan Koleksiyon: Breakfast Club” ile kahvaltı masalarına misafir oluyor. …

Devamını oku »

Bosch küçük ev aletleri online satışı başladı

Bosch Küçük Ev Aletleri, online mağazası ile tüketicilerine hem güvenli hem de zamandan tasarruf sağlayan bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bosch’un tüm küçük ev aletleri, çok özel kampanyalar ve ayrıcalıklar sizleri bekliyor. “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, şimdi de, hayatı kolaylaştıran küçük ev aletlerine özel resmi internet sitesi üzerinden bir online …

Devamını oku »

Pizza Hut formunuzu korumaya da yardımcı

Pizza severlerin vazgeçilmez adresi Pizza Hut, yaz mevsiminde enfes pizzaları taçlandıracak sınırsız salata seçeneği sunuyor. Formunu korumak isteyen ve yaza yakışır hafif lezzetler arayanlar, Pizza Hut’ta salata keyfini doyasıya yaşıyor. Pizza Hut’ın zengin salata barında, Akdeniz’in taze yeşilliklerinin yanı sıra, brokoli ve karnabahar salatası, makarna salatası, Amerikan salatası, kısır, mercimek köftesi ve birbirinden lezzetli turşu çeşitleri bulunuyor. Yaz mevsiminde lezzeti …

Devamını oku »

Soğanlı Hamsi Kızartması

Malzemeler: • 1 kilo temizlenmiş hamsi • 1 adet büyük boy soğan • 10 gram tereyağı • 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 kase mısır unu (tercihen ince) Soğanlı Hamsi Kızartması Tarifi: Soğanı soyup ay şeklinde doğrayın. Tuz ilave edip ovun. Tereyağı ve sıvı yağından bir miktarını alıp tavada ısıtın. Temizlenmiş hamsileri mısır ununa buladıktan sonra kuyrukları tavanın merkezinde olacak …

Devamını oku »

Tombul Tombul Hamsi Kuşu

Malzemeler 1 kilo hamsi Patates püresi için: Yarım kilo patates Yarım su bardağı süt Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 4-5 dal taze soğan Kızartmak için: Mısır unu ve sıvı yağ Tombul Tombul Hamsi Kuşu Tarifi; Hamsilerinizi temizleyip kılçıklarını çıkartın (Balıkçınızdan rica etseniz harika olur!). Hızlı ve lezzetli patates püresi için patateslerin kabuklarını soyun. Her bir …

Devamını oku »

Balık Kokoreç

Malzemeler 1 adet levrek fileto 4 adet mantar Yarım kilo kuru soğan 1 adet sivri biber Yeteri kadar kekik, pul biber, tuz Balık Kokoreç Tarifi:  Balığı kuşbaşı doğrayın. Diğer malzemelerle harmanlayıp teflon tavada soteleyin.

Devamını oku »

Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava

Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış bezelye 1 adet küçük boy kırmızı kuru soğan 1 adet sarı dolmalık biber 1 adet kırmızı dolmalık biber 4 adet levrek fileto 100 gram patates Yeterli miktarda zeytinyağı, köri tozu, kırmızı pul biber, tuz ve karabiber Balık marine sosu: 100 gram un 50 gram nişasta 10 gram kabartma tozu 1 adet soda Yeteri kadar tuz …

Devamını oku »

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Malzemeler 800 gram levrek 200 gram ıspanak 20 gram krema 25 gram kaşar 5 gram tuz 25 gram karabiber Ispanak Yatağında Levrek Gratine Tarifi: Levrek filetoları ızgarada 14 dakika kızartın. Kremayı tavada 5 dakika kaynatıp levreğin üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar serperek fırına verin. 4 dakika süreyle kızardıktan sonra çıkartın. Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra tavada 5 dakika soteleyin. Tuz ve …

Devamını oku »

Acılı Levrek Izgara

Malzemesi • 8 adet levrek fileto • 1 tatlı kaşığı acı pul biber • 1 çorba kaşığı kuru biberiye • 1 çay kaşığı karabiber • 3-4 çorba kaşığı zeytinyağı • Tuz Acılı Levrek Izgara Tarifi; Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisini hafifçe yağlayın. Bir tabağın içinde zeytinyağı, tuz ve baharatları karıştırın. Levrek filetoları yağlanmış tepsiye yan yana dizin. Üzerlerine …

Devamını oku »

Çipura Buğulama

Malzemeler 3 adet çipura 3 adet soğan Yarım demet maydanoz 2 adet defne yaprağı 3 adet domates 1 adet limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Çipura Buğulama Tarifi: Balıkları ayıklayıp yıkayın. Çelik tencereye yerleştirin. Soğanları piyazlık kıyın. Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın. Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın. Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin. Zeytinyağı …

Devamını oku »