Ana Sayfa » Etiket arşivi: Balık (sayfa 17)

Etiket arşivi: Balık

Olive Farm soğuk sıkım zeytinyağları ile lezzet hazzını keşfedin

Organik sertifikalı Olive Farm çiftliğinde yetiştirilen farklı cinslerdeki zeytin ağaçlarından, zeytinler zarar görmeden elle toplanır ve hiç beklemeden üretime girer. Böylece mahsul asit oranı yükselmeden ve okside olmadan zeytinyağına dönüşmüş olur.  Zeytinlerin erken hasat olması yağın daha düşük asitli, daha aromatik ve daha taze olmasını sağlar. Erken hasat zeytinler 27 derecede sıkıldığından vitamin ve antioksidan değerlerinde bir kayıp oluşmaz ve …

Devamını oku »

Lezita’dan damızlık yetiştirme ve fason üretim için girişimcilere açık davet

Abalıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ender Abalıoğlu, “Bu hedefin gerçekleşmesi, yeterli sayıda damızlık çiftlikleri ve yetiştirme kümesinin devreye girmesine, yeterli yem hammaddesi temin edebilmesine, ihracatta sorun yaşanmamasına ve sektörün yatırım yapabilmesi için kârlılığını sürdürebilmesine bağlı.” diyor. 2012 yılında miktarı 110 milyon TL’yi bulan yeni Lezita tesisini de açarak, grup şirketleri ile birlikte toplamda iki bin iki yüz kişiye istihdam sağlayan …

Devamını oku »

Lipton’dan yepyeni bir çay keyfi: Lipton Siyah İnci

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, dökme çay pazarına yepyeni bir lezzet sunuyor. Mükemmel çay lezzeti için Türkiye’nin çay tarlalarından toplanan ve kurutulan taze çay yapraklarını, berrak ateş kırmızısı bir dem için çay taneleriyle harmanlayan yeni Lipton Siyah İnci, yoğun tadı ile her bardakta eşsiz bir çay keyfi sunuyor. Çay tutkunları için çayın en seçkin harmanlarını hazırlayan Lipton, geçen sene piyasaya sunduğu …

Devamını oku »

Datça’dan Mektup Var!..

Datça’da 17 odalı, Villa Aşina adlı otelin mutfağında Bülent Sancakdar’ın liderliğinde yerli ve yabancı konuklara özel tadı damakta kalacak yemekler pişiyor. Şef Sancakdar mutfağında her zaman geleneksel ile yeniyi bir arada kullanmayı tercih ediyor. Tarsus usulü balkabağı tatlısı ile rokalı pesto sos ile lezzetlenmiş baklava hamuruna sarılı somon Datça’dan gelen ilk tarifler! Baklava Hamuruna Sarılı Pesto Soslu Somon Malzemeler: √ …

Devamını oku »