Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Ispanak Yatağında Levrek Gratine
Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Malzemeler

800 gram levrek

200 gram ıspanak

20 gram krema

25 gram kaşar

5 gram tuz

25 gram karabiber

Ispanak Yatağında Levrek Gratine Tarifi:

Levrek filetoları ızgarada 14 dakika kızartın. Kremayı tavada 5 dakika kaynatıp levreğin üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar serperek fırına verin. 4 dakika süreyle kızardıktan sonra çıkartın. Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra tavada 5 dakika soteleyin. Tuz ve karabiber katın. Biraz çiğ krema ilave edip, tabağın ortasına koyun. Üstüne levrekleri yerleştirip süsleyin.

OKU ➤  Akel, Yeni Tost Makinesiyle Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor  

Tavsiye

Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Beluga Fish Gourmet’nin Şefinden Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları Kış sezonunun gelmesiyle birlikte balık sezonu da açıldı. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir